Igor Dokmanović, trener Zameta: Nakon pobjede protiv Gorice svi idemo na Belu nedeju

Petak, 05. listopada 2012. 16:11 Napisao  Milan Kosanović

Neću se skrivati, nemam zašto i nemam od koga, u Goricu idemo po pobjedu, kaže Dokmanović

Najbolji riječki rukometaši u subotu će krenuti put Gorice gdje će tražiti prve prvenstvene bodove. Trener momčadi Igor Dokmanović proteklog tjedna naglasak je stavio na podizanju atmosfere unutar momčadi koja je nakon niza poraza i loših igara bila ispod svakog nivoa.

-          S velikom dozom želje i htijenja te fanatičnom borbenošću možemo ostvariti pozitivan rezultat, bile su prve riječ Igora Dokmanovića koji je u momčad vratio optimizam te dobro raspoloženje.

-          Zračim optimizmom i pokušavam ga širiti na ekipu, mislim da su dečki dobro reagirali jer primjećujem da nitko od igrača ne razmišlja niti o jednom drugom scenariju u Gorici osim o našoj pobjedi, objasnio je popularni Đoko te dodao:

-          Još uvijek nas muči ozljeda Davora Šunjića koji će biti u sastavu, no nije sigurno hoće li ulaziti u igru. Osim na raspoloženju i širenju pozitivne energije nismo se previše zamarali taktičkim varijantama, tek smo malo korigirali igru u obrambenom dijelu gdje od igrača očekujem veći angažman i zalaganje, rekao je Dokmanović te zaključio:

-          Neću se skrivati, nemam zašto i nemam od koga, u Goricu idemo po pobjedu, a onda ćemo se svi zajedno veseliti na Beloj nedeji, uz smiješak je zaključio trener Zamećana.