DOGOVORENA SURADNJA

Dvojica igrača CO Zagreba dolaze u Zamet

Srijeda, 21. kolovoza 2013. 18:22 Napisao/la  Patrik Mršnik

Cijela situacija trebala bi se riješiti do kraja tjedna, kaže Alvaro Načinović

 

 

Sastanak struke Croatia osiguranja Zagreb i riječkog Zameta protekao je u znaku preliminarnog dogovora dvaju stručnih stožera oko prelaska dvojice igrača Zagreba u redove MRK-a Zamet. Njihova imena direktor riječkog premijerligaša Alvaro Načinović još nije otkrio, budući da ni oni sami još uvijek nisu obavješteni o možebitnom prelasku u redove Zameta.

 

- Volja obaju stručnih stožera postoji, to je ono što je najvažnije. Od Zagreba ne možemo tražiti više od ovog što nam nude, već je i to puno za nas, kaže Načinović.

Dodaje kako je preliminarni dogovor postignut, i to sa Zagrebovim direktorom Antom Ančićem te sportskim direktorom Božidarom Jovićem. Potonji je i sam prije deset godina nosio Zametov dres, pa je zasigurno dobro upućen u stanje u klubu.

 

- Uslijedit će razgovori s igračima Zagreba, moramo ih najprije upoznati s mogućnosti dolaska u Rijeku i nakon toga vidjeti jesu li nam voljni pomoći. Teško je dovoditi mlade igrače, posebice zbog njihovog obrazovanja i ostalih stvari ne uvijek vezanih uz sport. Cijela situacija trebala bi se riješiti do kraja tjedna, zaključio je Načinović.