Bojan Lončarić, igrač Zameta: Dečki grizu kao lavovi, vidjet ćemo kako će sve to skupa izgledati na terenu

Četvrtak, 29. kolovoza 2013. 17:03 Napisao/la  Patrik Mršnik

Vidjet ćemo hoće li nam se još u tijeku narednog tjedna netko priključivati, nadam se da ćemo uspjeti koliko-toliko podignuti formu do početka sezone, kaže Lončarić

 

 

Iza rukometaša Zameta druga je pripremna utakmica uoči početka nove sezone. Nakon Kozale i Mladog Rudara na programu je samo još jedna, ovoga vikenda. Već sljedećeg vikenda, i to gostovanjem u Varaždinu počinju prvenstvene obveze. Momčad se tek treba dignuti u formi, a svima onima koji Zamet gledaju sa strane u posljednje vrijeme jasno je da će se igrači morati dizati u hodu, što ne jamči rezultatske uspjehe. No rezultat je, iako najvažniji čimbenik u sportu, trenutno u glavama igrača i Uprave kluba najmanje prisutan. Važno je što su sve svi naposlijetku, nakon dugog i toplog ljeta mobilizirali i konačno krenuli u kakvu-takvu sezonu bez otvorenih dugova, reklo bi se – na pozitivnoj nuli.

 

Bojan Lončarić je jedan od rijetkih igrača koji je ostao u klubu nakon prošlosezonskog uspjeha i ovoljetnih financijskih dubioza. Svojim će iskustvom pokušati prenjeti što više pozitivnih vibracija na terenu, ali i izvan njega novim dečkima u klubu. Komentar dosadašnjeg tijeka ovosezonskog rada?

 

- Radimo na fizičkoj spremi koja nam nedostaje, no još uvijek su nam svima teške noge. Pokušavamo izvući najbolje iz svega, jedni drugima pomažemo koliko je to moguće na terenu jer smo svi svjesni da novim igračima u klubu treba pomoći u prilagodbi na prvoligaški ritam. Vidjet ćemo hoće li nam se još u tijeku narednog tjedna netko priključivati, nadam se da ćemo uspjeti koliko-toliko podignuti formu do početka sezone.

 

Rijetko je kada, možda i nikada Zamet bio mlađi od ovosezonskog, ali kaže Lončarić, mladići se snalaze u novoj okolini:

 

- Ma grizu ti dečki kao lavovi, daju sve od sebe, treniraju i trude se, pokazuju volju i angažman. Momci su se stvarno svojski prihvatili rada. Vidjet ćemo kako će sve to skupa izgledati na terenu kada krenu službene utakmice, kaže Lončarić.