Aleksandar Čupić, direktor Zamećana: Siguran sam da ćemo proći Čehe i napraviti spektakl protiv Vardara

Četvrtak, 13. rujna 2012. 12:17 Napisao  Milan Kosanović

Klub dugo godina nije igrao u Europi, sada nam se pružila lijepa prilika i smatram da je trebamo iskoristiti te ubrati plodove našeg rada, mišljenja je Marina Đurice

U prostorijama MRK Zamet održana je konferencija za novinare kojoj su prisustvovali sportski direktor Zamećana Aleksandar Čupić, trener Alen Kurbanović te igrači Mateo Hrvatin, Davor Šunjić i Marin Đurica. U ime kluba prisutne je pozdravio Aleksandar Čupić:

-          Ovo je prva pressica u novoj sezoni, nažalost nismo startali kako smo htjeli, no naši ciljevi unatoč tome ostaju isti. Osnovni cilj je plasman u Ligu za prvaka, a nastojat ćemo proći i u drugo kolo EHF kupa te napraviti spektakl u utakmici protiv Vardara. Ostali smo bez dva, tri igrača, no prema našem mišljenju to smo adekvatno popunili dolaskom Vukelića i Šunjića dok smo se nakon odlaska vratara Stevanovića odlučili priliku pružiti mladim vratarima Đurici i Slaviću, rekao je Čupić te riječ predao treneru Alenu Kurbanoviću:

-          Iskoristio bih ovu priliku da pozovem publiku da nas podrži te da nam u subotu pomogne da nadoknadimo zaostatak iz prve utakmice u Češkoj, kratak je bio trener Zamećana.

-          Izgubili smo u Dubravi, nismo krenuli kako treba, no okrećemo se suboti i Česima. Bacit ćemo sve na parket i stići tih četiri razlike. Pozvao bih gledatelje da nas dođu bodriti i da svi zajedno uživamo u našoj pobjedi, riječi su Matea Hrvatina.

Novopečeni Zamećanin Davor Šunjić tek je kratko prokomentirao:

-          Zaostatak od četiri razlike je nadoknadiv, rekao je Šunjić te predao riječ mladom vrataru Marinu Đurici, koji se unatoč činjenici da se po prvi put pojavio na jednoj konferenciji za novinare ponašao poput pravo profesionalca:

-          Složio bih se sa starijim kolegama, trebamo stisnuti zube te na terenu pokazati da zaslužujemo prolaz dalje. Klub dugo godina nije igrao u Europi, sada nam se pružila lijepa prilika i smatram da je trebamo iskoristiti te ubrati plodove našeg rada, mišljenja je mladi vratar.

Završnu riječ imao je sportski direktor Aleksandar Čupić koji je optimistično najavio uzvratnu utakmicu s Česima:

-          Siguran sam da ćemo proći ovu ekipu i napuniti dvoranu protiv Vardara. Vjerujem da bi Centar Zamet protiv Vardara bio popunjen kao kad je igrala Hrvatska što bi bio lijep poklon riječkoj rukometnoj publici, zaključio je Čupić.

Utakmica između Zameta i čeških Mesto Lovosica igra se u subotu s početkom u 17 sati. Ulaznice za utakmicu u prodaju će biti puštene dva sata prije početka susreta na blagajnama u Centru Zamet po standardnoj cijeni od 20 kuna.