DIREKTOR ZAMETA TVRDI

Klub čvrsto stoji iza trenera Alena Kurbanovića

Subota, 21. travnja 2012. 17:43 Napisao  Milan Kosanović

U ovom trenutku nema potrebe donositi drastične odluke, kaže Aleksandar Čupić

Rukometaši Zameta vratili su se s gostovanja iz Bjelovara praznih ruku. Momčad trenera Alena Kurbanovića nije imala šansi protiv razigranog domaćina koji je u pojedinim trenucima utakmice imao prednost od čak 11 pogodaka razlike. Novim porazom Zamećani su se praktički oprostili od prvog mjesta u Ligi za Europu, a sportski direktor kluba Aleksandar Čupić ponudio nam je svoje mišljenje o novonastaloj situaciji.

- Dogovor je da se pruži šansa mladim igračima koji u dosadašnjem djelu prvenstva nisu imali zapaženu minutažu, bile su prve riječi sportskog direktora Zamećana koji je potom pojasnio svoju izjavu:

- Procijenili smo da ne možemo uhvatiti prvo mjesto u Ligi za Europu, a želimo vidjeti koliko u sljedećoj sezoni možemo očekivati od mladih vratara Slavića i Đurice, te vanjskih igrača Mrakovčića i Golika, rekao je Čupić te nastavio:

- Na kraju sezone ćemo podvući crtu i vidjeti što smo napravili, klub i dalje čvrsto stoji iza trenera Alena Kurbanovića, no za mjesec dana kada završi prvenstvo razgovarat ćemo i na tu temu. U ovom trenutku nema potrebe donositi neke drastične odluke s obzirom da je do kraja sezone ostalo još mjesec dana, rekao je direktor Zamećana te dodao:

- Plasman u Europu ćemo tražiti preko trećeg mjesta u Kupu, to smo si zacrtali i nadam se da ćemo isto i ostvariti, zaključio je Čupić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.