Černeka, Kružić, Sakić i Lončarić ozlijeđeni, Zamet bolnica na kraju grada

Četvrtak, 26. siječnja 2012. 16:33 Napisao  Milan Kosanović

Deset dana uoči početka prvenstva u Zametu su ozlijeđena četiri igrača iz prve postave, a problemima Zameta kao da se ne nazire kraj

Brigama rukometaša Zameta ne nazire se kraj, barem ne u skorom vremenskom periodu. Osim loše forme i igre. momčad trenera Alena Kurbanovića muku muči i s ozljedama koje su kao epidemija pokosile igrače Zameta. Nezadovoljan pruženom minutažom kružni napada Teo Čorić napustio je redove Riječana te se vratio u matični Poreč, no dok je juniorski reprezentativac putovao prema Istarskom poluotoku Marin Sakić teško je ozlijedio kost u stopalu, a Zamet je preko noći ostao bez oba kružna napadača. Kao zamjena za Sakića doveden je Marko Kačanić iz Kozale čime je samo djelomično zakrpana pozicija pivota, no uskoro je počelo curiti i sa drugih strana.

Igor Montanari najavio je odlazak u Katar, na desnom krilu ostao je bivši juniorski reprezentativac Dario Černeka, a u međuvremenu, dok je uprava vrijedno tražila još jedno desno krilo  koje bi zamijenilo  Montanarija, ostali su i bez Daria Černeke koji je u prijateljskom ogledu sa Senjem ozlijedio koljeno, a još uvijek se ne zna o koliko teškoj ozljedi je riječ. Nažalost po trenera Alena Kurbanovića ni tu nije kraj ozljedama, perspektivni desni vanjski Marin Kružić obnovio je staru ozljedu koljena, asrednji vanjski Bojan Lončarić ima problema sa kukom.

Uzmemo li u obzir da je do prvenstva ostalo tek nešto više od tjedan dana, onda je očito kako u Zametu ne cvjetaju ruže, barem ne ovog proljeća.