SREĆKO JURIČIĆ NAGLAŠAVA

Ne možemo imati reprezentaciju u sastavu

Utorak, 24. srpnja 2012. 19:03 Napisao  I. V.

Ne sviđa mi se ta svakodnevna priča oko napadača, hoće doći, neće doći, kaže Juričić

Utakmica protiv Splita pokazala je naznake mogućnosti nove momčadi Rijeke, na pojedinim mjestima u momčadi ima prostora za dodatnu selekciju. Prijelazni rok nije završio, hoće li struka Rijeka posegnuti za novim kadrovskim rješenjima?

- Mislim da imamo momčad, sada je treba samo formirati i onda ćemo vidjeti gdje smo tanki. Za sada smo kratki samo za jednog napadača, mislim da su nam sva druga mjesta pokrivena, kaže sportski direktor Srećko Juričić.

Znači li to da ste zadovoljni kako ste pokriveni na bokovima?

- Nema veze jesam li zadovoljan ili nisam! Ne možemo imati reprezentaciju u prvom sastavu Rijeke. Na nekim mjestima smo bolji, na nekima slabiji. Druga je stvar što netko može procijeniti da smo slabiji ili bolji na bokovima, u veznoj liniji ili u napadu. Imamo momčad s kojom idemo dalje.

Uoči početka prvenstva stvorila se euforija, pritisak javnosti će rasti?

- Pritisak se već osjetio prije utakmice u Splitu gdje su svi očekivali veliku igru, da ćemo pritisnuti Split na njihovoj polovici. A mi smo odigrali jednu običnu utakmicu. Svi smo više očekivali od utakmice, trebalo je biti bolje. To je sve što mogu reći.

Nastavlja se sapunica s napadačem?

- Ne sviđa mi se ta svakodnevna priča oko napadača, hoće doći, neće doći… Imamo tri napadača, četvrti će doći kada bude vrijeme.

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 41 76
2 NK Lokomotiva 18 60
3 NK Osijek 18 59
4 HNK Rijeka 12 55
5 HNK Hajduk Split 15 54
6 HNK Gorica -3 47
7 NK Slaven Belupo -18 34
8 NK Varaždin -21 30
9 NK Istra 1961 -28 24
10 Inter Zaprešić -34 17