Robert Lisjak: Mlada smo momčad, navijači moraju biti strpljivi

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 19:43 Napisao  Luka Variola

- Hvala Armadi što nas je podržala. Ovo je mlada momčad i trebat će strpljenja, objašnjava riječki vratar

Robert Lisjak
Robert Lisjak Foto: Lario Tus

Napad Rijeke se u ogledu s Lokomotivom nije previše naigrao, ali niti ofenzivni dio "lokosa" nije ponudio previše. "Bijela" obrana na čelu s vratarom Lisjakom bez većih je problema odbila sve pokušaje poletne momčadi iz Zagreba.

- Imali smo svoje šanse ali ih nismo uspjeli iskoristiti. Sigurno je da bi nam bilo lakše da smo u prvom poluvremenu uspjeli zabiti gol. Ali, dobro je da ga nismo ni primili. Mislim da je iza to dosta dobro izgledalo. Bili smo mirni i praktički osim u dvije situacije oni nisu ozbiljnije zaprijetili. Po tom pitanju sam zadovoljan. Dobra su ekipa, odlično ulaze u prazan prostor i nije ih bilo lako pokrivati, razmišlja Lisjak.

Riječani su tijekom zimskih priprema imali velikih problema s ozljedama. Pogotovo u napadu, koji je u na otvaranju proljeća na Kantridi bio bez Sivonjića i Čuline.

- Sivonjić i Čulina su nam jako nedostajali. Da su oni spremni bili bi puno opasniji prema naprijed. Normalno da nismo zadovoljni samo s jednim bodom, ali nismo izgubili i idemo dalje. Hvala Armadi što nas je podržala. Ovo je mlada momčad i trebat će strpljenja, zaključuje riječki vratar.

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 22 34
2 HNK Hajduk Split 15 30
3 NK Lokomotiva 4 25
4 NK Osijek 6 23
5 HNK Rijeka 1 22
6 HNK Gorica 0 22
7 NK Istra 1961 -9 12
8 NK Slaven Belupo -17 12
9 Inter Zaprešić -10 11
10 NK Varaždin -12 11