Rijeka u utorak igra prijateljsku utakmicu protiv Grobničana na Mavrincima

Utorak, 02. travnja 2013. 09:17 Napisao/la  I. V.

Mavrinci (17): Grobničan - Rijeka. Igrat ćemo u dogovorenom terminu, igralište smo sačuvali za utakmicu protiv Rijeke tako da smo mlađe uzraste dan ranije poslali na Kantridu, kaže dopredsjednik Grobničana Doris Miculinić

Nogometaši Rijeke u utorak igraju prijateljsku utakmicu protiv Grobničana, utakmica se igra od 17 sati na igralištu u Mavrincima. U zadnjih mjesec dana prije svake utakmice na riječkoj regiji pogledi su uprti u nebo, ni vrijeme u utorak nije bilo obećavajuće. Kiša i tmurni oblaci nisu poticajni ambijent, ali neće odgoditi utakmicu.

- Igrat ćemo u dogovorenom terminu, igralište smo sačuvali za utakmicu protiv Rijeke tako da smo mlađe uzraste dan ranije poslali na Kantridu, kaže dopredsjednik Grobničana Doris Miculinić.

Ako se u utorak poslijepodne ne dogodi prolom oblaka, utakmica između Rijeke i vodećeg trećeligaša trebala bi na Mavrince privući veći broj gledatelja. Da će igrači Rijeke morati ozbiljno prionuti utakmici jamči niz igrača Grobničana, koji su igrali (Sertić, Bijelić) i/ili naučili (Jović, Malkić, Glavaš, Miškulin, Jasprica, Morić…) igrati nogomet u Rijeci.

Prema najavama s Kantrde, Matjaž Kek u utakmici protiv Grobničana na djelu želi vidjeti igrače koji nisu dobili priliku igrati od kada je postao trener Rijeke. A takvih je dosta.

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 33 51
2 NK Osijek 20 51
3 HNK Gorica 19 46
4 HNK Rijeka -2 32
5 HNK Hajduk Split -1 29
6 HNK Šibenik -4 26
7 NK Varaždin -16 22
8 NK Slaven Belupo -8 21
9 NK Lokomotiva -20 19
10 NK Istra 1961 -21 14