Rijeka - Rijeka All Stars: Matjaž Kek nema milosti, Ćiro Blažević ostao bez Anasa Shabinija

Ponedjeljak, 27. svibnja 2013. 17:47 Napisao/la  SC

Jedva čekam da se Keku revanširam za nedjeljni poraz. Eh da, moram reći još nešto. Budući da mi stalno s tribina viču da sam star, ovom prilikom će na klupi pored mene biti Nenad Gračan, kaže Ćiro Blažević

Utorak je na Kantridi proglašen Danom riječkog nogometa i humanosti!  Središnji događaj dana je utakmica između Rijeke i momčadi All Stars Rijeke, igraju sadašnji igrači protiv bivših igrača Rijeke.

 

Igraju i  Matjaž Kek protiv Miroslava Blaževića, i to drugi put u samo dva dana. Utakmica između Keka na klupi Rijeke i Ćire na klupi Zagreba u nedjelju nije završila baš najbolje za trenera svih trenera. Možda će Ćiro imati veće šanse na klupi All Stars Rijeke..

 

RIJEKA ALL STARS
Raspor, Prskalo, Budicin, Batkoski, Landeka, Jakirović, Rendulić, Mijatović, Vidović, Tkalčević, Štrok, Baković, G. Brajković, Klić, Matko, Ah. Sharbini, Kremenović, Đalović, Dunković, Prpić, Turkalj, Pilčić, Linić, Balaban, Paracki, Križman.

- Ja ni sinu ne puštam, tek toliko da se zna, kazao je Kek.


-Možda sinu ne puštaš, ali tati Ćiri moraš!, uzvratio je Ćiro.

- Dogovoreno, ali... Samo do početka utakmice, naglasio je Kek, koji nema namjeru raditi ustupke kad je u pitanju revijalna utakmica.


-Svi igrači Rijeke koji imaju važeći ugovor s klubom igrat će u mojoj momčadi. Hoće li Anas igrati za Rijeku? Mislim da sam bio dovoljno jasan kad sam rekao da će u mojoj momčadi igrati svi igrači pod ugovorom s Rijekom, rekao je Kek čime je Anas Sharbini prekrižen na Ćirinu popisu igrača.


Kek ni u slučaju humanitarne utakmice nije novinarima izdiktirao sastav:

Najprije moram prebrojati žive poslije nedjeljnoga slavlja nakon što smo izborili nastup u Europi. Svejedno, nema šanse da vam kažem početni sastav. Znam samo da neće biti lako dvaput za redom pobijediti Ćiru, smatra Kek.

- Na mom popisu su uistinu eminentna imena i jedva čekam da se Keku revanširam za nedjeljni poraz. Eh da, moram reći još nešto. Budući da mi stalno s tribina viču da sam star, ovom prilikom će na klupi pored mene biti Nenad Gračan. Hoće li mi biti pomoćnik ili ćemo biti ravnopravni u odlučivanju? Gračan i ja smo tandem još od '41, kad su Nijemci navalili…, najavio je Ćiro pojačanje u stručnom stožeru.

 Utakmica Rijeka – Rijeka All Stars počinje od 19 sati na stadionu Kantrida, prihod je namijenjen mladim riječkim sportašima s invaliditetom.

 

 

 

 

 

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 44 68
2 NK Osijek 29 66
3 HNK Rijeka 6 51
4 HNK Gorica 16 50
5 HNK Hajduk Split 4 44
6 NK Slaven Belupo -9 31
7 HNK Šibenik -11 29
8 NK Varaždin -29 25
9 NK Istra 1961 -22 24
10 NK Lokomotiva -28 23