HAJDUK OSTAO BEZ LIJEČNIKA

Jurica Rakić odlazi u Moskvu sa Slavenom Bilićem

Subota, 23. lipnja 2012. 17:30 Napisao/la  Ivan Jelić

Za mene je ovo novi izazov u liječničkoj praksi, s Bilićem sam odlično surađivao u reprezentaciji, kaže Jurica Rakić

Hajduk ne napuštaju samo igrači, do sada su s Poljuda otišli Neretljak i Gabrić (Rijeka), Lima (vratio se u Portugal), Lendrić (Waregem), a bijeli su izgleda ostali i bez klupskog liječnika Jurice Rakića.

 Bivši izbornik Slaven Bilić, koji je potpisao trogodišnji ugovor s ruskim prvoligašem Lokomotivom iz Moskve,  dr. Juricu Rakića pozvao je u svoj stručni stožer u novi klub. Bilić je odlično upoznao Rakićev rad za vrijeme njegovog  šestogodišnjeg mandata na čelu reprezentacije Hrvatske. Tako je  Rakić postao dio stručnog stožera Lokomotiva na čijem je čelu Bilić, a uz njega su Aljoša Asanović, Nikola Jurčević, Mladen Pralija i Miljenko Rak koji će se brinuti o fizičkoj spremni igrača:

- Poslije utakmice sa Španjolskom, Bilić mi je navijestio mogućnost da budem dio njegova stručnog stožera u Lokomotivu. Nakon što je obavio  razgovore s čelnicima kluba, obavijestio me je da su prihvatili njegov prijedlog da budem dio stručnog stožera. Za mene je ovo novi izazov u liječničkoj praksi. S Bilićem sam odlično surađivao u reprezentaciji. Vjerujem da će  stručni stožer opravdati  povjerenje, kaže Jurica Rakić.

 

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 41 76
2 NK Lokomotiva 18 60
3 NK Osijek 18 59
4 HNK Rijeka 12 55
5 HNK Hajduk Split 15 54
6 HNK Gorica -3 47
7 NK Slaven Belupo -18 34
8 NK Varaždin -21 30
9 NK Istra 1961 -28 24
10 Inter Zaprešić -34 17