Čagalj: Moramo biti čvrsti i pametni kao u prošlom susretu s Istrom 1961

Utorak, 10. travnja 2012. 11:05 Napisao  Luka Variola

- U prvoj utakmici smo odradili dobar posao. Postavili smo se čvrsto i pametno i nadam se da možemo opet pružiti takvu utakmicu, objasnio je uoči puta u Pulu kapetan Igor Čagalj

"Bijeli" su put Pule na ponovljeni ogled s Istrom 1961 otputovali već u utorak. Najviše zbog važnosti dvoboja, koji dolazi samo četiri dana nakon domaćeg poraza od Zagreba, nakon kojega je uključeno zvono na uzbunu na Kantridi. Riječani su samo bod od zone ispadanja i na uvijek neugodnom stadionu Aldo Drosina ne smiju izgubiti. Stanje uoči važnog ispita novinarima su podijelili trener Dragan Skočić i kapetan Igor Čagalj.

- Čeka nas teška i zahtjevna utakmica, koja je još i teža zbog zgusnutog rasporeda. Igrali smo prije desetak dana s njima i mislim da smo u toj prekinutoj utakmici odradili dobar posao. Postavili smo se čvrsto i pametno i nadam se da možemo opet pružiti takvu utakmicu, objasnio je uoči puta u Istru kapetan opasno nagnutog "bijelog broda".

Riječani su u prvome dvoboju do gola u najmanju ruku bili ravnopravan suparnik. Riječki blok dobro je odolijevao istarskim pokušajima i ponovo se pokazalo kako Rijeka lakše igra vani. "Bijeli" na Kantridi igraju u (pre)velikom grču.

- Nadam se da ćemo biti pravi i ostvariti dobar rezultat. Unatoč svemu stanje u svlačionici je dobro. Svjesni smo ozbiljnosti situacije. Mislim da je trenutačno stanje rezultat zimskog prijelaznog roka kada smo ostali bez dva igrača. Nova struka koja je sada došla ne može u tako kratkom vremenu nešto bitnije promjeniti. Moramo skupiti glave i izvući se što prije iz ove situacije. Druge pomoći nema, a i nema vremena, zaključit će kapetan Rijeke.

Standings provided by Sofascore