Na prvenstvu se 16 najboljih ekipa  u muškoj i ženskoj konkurenciji bore za titulu ekipnih pobjednika
Hrvatska plivačica Sanja Jovanović osvojila je sedmo mjesto u vremenu 27.18 sekundi
Na nama iz struke je da radimo svoj posao kako najbolje znamo i umijemo. U svom sastavu klub ima veliku bazu, koja onda zahtjeva i svakodnevan rad, kako i u konačnici i rezultati bili što bolji, kaže Miloš Milošević.
Konkurencija je danas u plivačkom svijetu jako velika. Očekujem tri finala hrvatske reprezentacije. Plivamo puno disciplina, delegacija je brojna i idemo se pokazati u najboljem mogućem svijetlu, kaže izbornik Miloš Milošević uoči puta u Dansku.
Zasad imamo glavne perjanice izvana, ali u budućnosti želimo stvoriti domaću bazu, kaže Kovačić
Četvero Primorjaša drugog dana Grand prix mitinga Mladost 2013 u Zagrebu osvojilo je zlatne medalje. Sanja Jovanović je ukupni pobjednik 2. Grand prixa. Pobjedama u utrkama 50 m leđno i 100 m mješovito osvojila je ukupno 1623 boda.
Saša Gerbec potvrdio je odličnu formu uoči EP-a u Danskoj te bio najbrži u diciplinama 50 m prsno i 100 m mješovito. Sanja Jovanović i dalje neprikosnovena u disciplini 50 m leđno
Saša Gerbec je isplivao vrijeme 26.75, što je tri stotinke brže (26.78) od dosadašnjeg rekorda Vanje Rogulja
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.