Livio Tončinić u srijedu kod Veljka Karabaića: Dobit ćemo financijsku injekciju

Utorak, 13. ožujka 2012. 19:52 Napisao  Marko Babić

Nije puno, nije ni malo, ne bih sada ulazio u iznose, posebice dok sve ne riješimo. Mislim da će nam to biti dovoljno da izguramo do kraja ovu sezonu, rekao je Livio Tončinić

Livio Tončinić, predsjednik Ženskog odbojkaškog kluba Rijeka, imao je za utorak ujutro zakazan sastanak kod gradonačelnika Vojka Obersnela. Do sastanka na kraju nije došlo, ali rješenje problema se djelomično nazire. Naime, odbojkašice Rijeke su dvodnevnim štrajkom skrenule pozornost na svoje probleme, a rješenje se u kriznim vremenima očito može naći jedino u državnoj blagajni.

- Kao što je i obećao gradonačelnik Vojko Obersnel će pomoći klubu. Nazvao me je u utorak i rekao da se u srijedu ujutro javim Veljku Karabaiću, pročelniku za sport i tehničku kulturu s kojim je on sve dogovorio, rekao je dosta šturo Livio Tončinić.

Uglavnom, i laiku je jasno da će Grad Rijeka po tko zna koji puta pomoći klubu.

- Da, dobit ćemo financijsku injekciju, upravo tako. Nije puno, nije ni malo, ne bi sada ulazio u iznose, posebice dok sve ne riješimo. Mislim da će nam to biti dovoljno da izguramo do kraja ovu sezonu. Vojko Obersnel je ozbiljan čovjek koji drži do obećanja i kada je rekao da će pomoći, nisam sumnjao da to neće napraviti, zaključio je Livio Tončinić.