- Ova utakmica za nas nema neki rezultatski značaj, ionako se bodovi protiv Mladosti neće prenositi u borbu za ostanak u Prvoj jakosnoj skupini koja nam slijedi nakon završetak prvog dijela, rekao je Daniel Jurišić
 Novac od Croatia osiguranja nije dovoljan da pokrijemo sve naše troškove, kaže Tončinić
All Star Italija - All Star World 1:2 (24:26, 25:20, 12:15). Ivana igra u Bologni kojoj ne cvjetaju ruže
Zaostala utakmica 10. kola, druga jakosna skupina: Grobničan - Šibenik 3:2 (18:25, 26:24, 25:20, 10:25, 15:13)
- U nizu prilika posuđivali smo igračice drugim klubovima. Od sada ćemo imati malo drugačiju praksu, rekao je Tihomir Crnković. Grobničan su napustile Mia Todorović i Valentina Vrbanc (Kostrena), te Mikela Vukorepa i Katina Zubčić (Sveti Matej)
Srijeda, 23. siječnja 2013. 19:28
ŽOK Rijeka

Riječanke bez odgovora protiv Nove KBM

Zaostala utakmica 1. kola: Rijeka - Nova KBM Branik 0:3 (21:25, 20:25, 22:25)
U klubu sada zapravo čekaju ispisnicu iz HAOK-a Rijeka budući da je Jelena bila registrirana u tom klubu prvi dio sezone, no oko toga ne bi smjelo biti problema
- Nova KBM je jedna solidna ekipa, i zapravo je iznenađujuće kako smo im dobro parirali na gostovanju kada smo izgubili u pet setova, rekao je Igor Lovrinov. HAOK Rijeka dočekuje Novu KBM u srijedu (D. mladosti 18)
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.