PRVA LIGA ODBOJKAŠA

MOK Rijeka u Zadru doživio prvi poraz, slavlje Opatije

Subota, 26. listopada 2013. 18:55 Napisao/la  SC

Utakmice 4. kola: Zadar - Rijeka 3:2, Opatija - Brod 3:1

Prva liga odbojkaša, 4. kolo

ZADAR - RIJEKA 3:2

Utakmica 4. kola Druge jakosne skupine: Zadar - Rijeka 3:2 (12:25,25:22,25:19,21:25,20:18). Dvorana Krešimir Čosić. Gledatelja: 75. Suci:  Ivković i Peslać.

ZADAR: Lučić, Viduka, Delić, Čavrag, Surać, Karamarko, Buterin, Škara, Grudišić, Frleta, Kuarić,  Žorić.

RIJEKA: L. Lasić, Krmpotić, Jurišić, Hrabrov, Komosar, Lavić, J. Lasić, Lešić, D. Lasić, Dorić, Sušanj,  Jurčević.

Odbojkaši Rijeke doživjeli su prvi poraz u prvenstvu, Zadrani su slavili u neizvjesnom petom setom setu. Nakon velike borbe Riječani su u završnici pete dionice imali i dvije meč lopte, ali ih nisu iskoristili.

Gosti su imali prigovora na ponašanje domaćina, počevši od skidanja hlačica jednog igrača na pozdravu nakon utakmice, do postavljanja noge ispod mreže nakon jednog poena. Trener Velimir Liverić ustvrdio je da je lako moglo doći do fizičkog obračuna, ali su se strasti ipak brzo smirile.

 

OPATIJA - BROD 3:1

Utakmica 4. kola Druge jakosne skupine Prve lige odbojkaša: Opatija – Brod 3:1 (25:22, 21:25, 30:28, 25:21). Dvorana Marino Cvetković. Gledatelja: 80. Suci: Adamek i Mikuličić (oba Zagreb).

OPATIJA: Vrkić, Balen, Poščić, Osojnak, Komes, Paris, Petrović, Brnčić, Čule, Keller, Dukić.

BROD: Šimić, Peić, Džeba, Sabo, Gelo, Alaprović, Martinović, Kovačević, Garić, Popović.

Odbojkaši Opatije uspjeli su stići do prve prvenstvene pobjede. Bodovi su upisani protiv momčadi Broda koja je pružila dobar otpor, a pobjednik je odlučen u dugoj trećoj dionici.