Anzulović dao zeleno svjetlo za angažman Stipčića, čeka se potez vodstva Kvarnera 2010

Četvrtak, 30. kolovoza 2012. 16:10 Napisao/la  L. Variola

Ja sam jako zadovoljan s onime što Stipčić pokazuje. Mislim da će se o odluka njegovom angažmanu donijeti do kraja tjedna, objašnjava trener riječkih košarkaša

Iza košarkaša Kvarnera 2010 su prve dvije pripremne utakmice u kojima su trenutačnu formu odmjerili sa slovenskin niželigašima. Kvarneraše u ponedjeljak očekuje prvi jači test kada će se u Poreču suprostaviti jednom ruskom prvoligašu. Trener Riječana Vladimir Anzulović zadovoljan je urađenim u dosadašnjem dijelu priprema.

- Protivnici su bili po mjeri s obzirom na trenutačnu fazu priprema. Zadovoljan sam urađenim, iako je pred nama još uvijek dosta posla, objašnjava Anzulović.

Riječani su prošlog tjedna zatvorili centarsku liniju. Umjesto Šimovića i Pehara pod riječkim će obručima ove sezone vladati Dalmatinci, Jure Škifić i Ivica Radić.

- Riječ je o dvojici fizički jako potentnih centara koji su Kvarner 2010 izabrali kako bi dodatno napredovali. Mladi su igrači što se savršeno uklapa u mladost ove ekipe. Najstariji igač ima 25 godina. Mislim da ćemo biti daleko najmlađa ekipa A-1 lige ove sezone, nastavlja strateg Riječana.

Vodstvo Kvarnera 2010 angažmanom Škifića i Radića najvjerojatnije je zatvorilo ovogodišnji prijelazni rok. Postoji mala mogućnost angažmana jednog kvalitetnog beka šutera, ali to će najviše ovisiti o stanju na tržištu. Prema riječima vodstva kluba, neće se inzistirati na dovođenju "dvojke". Jedini upitnik ostao je oko angažmana mladog Dina Stipčića, koji je u redove Kvarnera 2010 stigao na probu iz A-2 ligaša Crikvenice.

- Ja sam jako zadovoljan s onime što pokazuje. Mislim da će se o odluka njegovom angažmanu donijeti do kraja tjedna, zaključit će Anzulović.