KOŠARKAŠI DOBILI SVOJ DOM

Kvarner 2010 na Nafti otvorio igrački stacionar

Srijeda, 11. travnja 2012. 16:12 Napisao  Luka Variola

- Nadam se da će ovaj kampusa značiti iskorak za budući rad kluba, rekao je Duško Miočić, predsjednik Kvarnera 2010

Riječki košarkaši od srijede i službeno imaju svoj dom. U sklopu dvorane Nafta svečano je otvoren stacionar s pet soba i dnevnim boravkom u kojem će ubuduće boraviti igrači Kvarnera 2010. Time je napravljen novi veliki korak prema obnovi Nafte, koja je prije nekoliko godina dobila montažnu konstrukciju čime je osjetno podignut rad omladinskog pogona riječkog košarkaškog kolektiva.

Svečano otvaranje okupilo je mnoštvo poznatih imena među kojima su bili ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, njegov pomoćnik Petar Skansi, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, župan Primorsko-goranske županije Vidoje Vukić, čelnik Hrvatskoga košarkaškog saveza Danko Radić, te članovi Kvarnera 2010 predvođeni predsjednikom Duškom Miočićem.

- Nadam se da će otvaranje ovog kampusa značiti jedan značajan iskorak za budući rad kluba. Moram se zahvaliti bivšem predsjedniku Goranu Matiću koji je bio glavni zagovornik ove ideje i osobito se zahvaliti Gradu Rijeci bez čije pomoći ovoga ne bi bilo, objasnio je prilikom otvaranja prvi čovjek Kvarnera 2010.