Kvarneraši trenirali i na Praznik rada, Naglić nudi priliku mlađim igračima

Utorak, 01. svibnja 2012. 12:13 Napisao  Luka Variola

Rudi Jugo i Filip Gaćeša se vraćaju na Kozalu. Sigurno dolaze motivirani, ali i mi bi se htijeli pobjedom oprostiti od svojih navijača, priča pomoćni trener Delač. Kvarneru 2010 u subotu u goste stižu Križevci

Košarkaši Kvarnera 2010 trenirali su i na Praznik rada. "Nema odmora, dok traje obnova", stara je narodna koje se drže i riječki košarkaši. Ostanak je osiguran, a klub se pomalo okreće sljedećoj sezoni.

- Nema smisla prekidati ciklus. Srijeda im je ionako slobodna. Odradili smo jedan dobar trening na Nafti. Pojačali smo malo rad, prije svega fizičku spremu. Naboja više nema. Htjeli bismo vidjeti na koga možemo računati od mlađih igrača. U Sinju nije baš bilo dobro, ali nadam se da će biti biti bolje. Moraju pokazati više karaktera, objašnjava pomoćni trener Kvarnera 2010 Teddy Delač.

Riječanima u subotu u posljednjem domaćem ogledu sezone dolaze Križevci. Najbolja ekipa Lige za ostanak predvođena dvojicom Riječana, trenerom Jugom i mladim Gaćešom. Motiva im neće nedostajati na Kozali.

- Jugo i Filip Gaćeša se vraćaju na Kozali. Sigurno dolaze motivirani, ali i mi bi se htijeli pobjedom oprostiti od svojih navijača, zaključuje Delač.

Nakon dva preostala kola klub očekuje igračka križaljka i riješavanje pitanje trenera. Naglić je dogovorio jednu godinu i sada je na njemu i vodstvu kluba da se dogovore za sljedeću.