Trener Kvarnera Ivan Dundo Munitić uoči derbija 3. HRL s Arenom razmišlja samo o pobjedi

Petak, 14. prosinca 2012. 15:34 Napisao  Milan Kosanović

Arena je glatko dobila Poreča što dovoljno govori o tome koliko su opasan i neugodan protivnik, rekao je Munitić

Pred rukometašima Kvarner Kostrene derbi je 12.kola (subota 17 sati, Kostrena) Treće lige u okviru kojeg će ugostiti momčad Arene Jadrograd koja je u prošlom kolu skinula skalp dotadašnjem lideru lige Poreču. Hoće li mladići iz Pule isto učiniti i sadašnjem lideru Kvarneru iz Kostrene ili će Kostrenjani i dalje ostati neporaženi na domaćem parketu upitali smo stratega Morskih konjića Ivana Dunda Munitića.

-          Arena je glatko dobila Poreča što dovoljno govori o tome koliko su opasan i neugodan protivnik. Očekuje nas težak posao ukoliko želimo zadržati lidersku poziciju, no moram biti iskren i reći da očekujem da uspješno obavimo taj zadatak, rekao je Munitić te nastavio:

-          Utakmicu s Puljanima dočekujemo u najjačem sastavu, no unatoč tome moramo biti jako oprezni i paziti da ne razbranimo njihovog iskusnog vratara Popovića. Vjerujem u svoju momčad i mislim da su dečki dovoljno odrasli i iskusni da ozbiljno shvate ovu utakmicu, pruže svoj maksimum te se zadrže na čelu trećeligaške karavane, mišljenja je trener Kostrenjana.

-          Bit ću otvoren, razmišljam samo o pobjedi, kvalitetu i snagu za takvo što zasigurno imamo, zaključio je Ivan Dundo Munitić.