Nikola Čupić, trener rukometaša Senja: Neće biti nikakva tragedija ako ispadnemo iz lige

Srijeda, 15. kolovoza 2012. 10:45 Napisao  Milan Kosanović

Sigurno je da nećemo ući u sezonu maksimalno spremni, no sezona je duga i bit će prilike da se iskupimo, rekao je Čupić

Nakon brojnih problema rukometaši Senj Walenborna ipak su uspješno započeli s pripremama za nadolazeću sezonu u prvoligaškom društvu. Trener momčadi Nikola Čupić svjestan je situacije u kojoj se klub nalazi, a koja ne odskače od na baš bajnog stanja u cjelokupnom hrvatskom rukometu, ali i sportu.

-   Prošli ponedjeljak smo započeli s pripremama, polako se skupljamo, a još uvijek se vode pregovori s igračima oko njihovog ostanka u klubu, započeo je trener Senjana Nikola Čupić te nastavio:

-   Sigurno je da nećemo ući u sezonu maksimalno spremni, no sezona je duga i bit će prilike da se iskupimo. Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo, no također smo spremni uhvatiti se u koštac sa svim problemima i nedaćama koje nas pogode. Situacija nije bajna, ali nije ni katastrofa, smatra Čupić koji će na raspolaganju imati nešto izmijenjen igrački kadar u odnosu na prošlu sezonu.

-  S Laskačem, Šimunovićem i Katulićem je postignut dogovor oko ostanka, vodimo razgovore s nekim bivšim igračima koji bi trebali pomoći klubu. Nadam se da ćemo uz već spomenute snage kojima ćemo priključiti kadete složiti jednu solidnu ekipicu za novu sezonu, rekao je Čupić te otkrio ciljeve i ambicije ekipe u sljedećoj sezoni.

-  Cilj je ostanak u ligi, realno gledajući mi moramo o tome razmišljati. Ako to ne ostvarimo i ispadnemo iz lige neće biti nikakva tragedija, najvažnije je da klub egzistira i da dočeka svoje mlađe generacije. Rukometni klub Senj živi već 56 godina i svima bi trebalo biti u cilju da nastavi živjeti i dalje bez obzira u kojem rangu natjecanja bili, zaključio je Nikola Čupić.