Rukometaši Kozale u kvalifikacijama za Prvu ligu protiv Kamička iz Sinja

Četvrtak, 23. kolovoza 2012. 17:45 Napisao  Milan Kosanović

Utakmica bi se trebala odigrati krajem sljedećeg tjedna na neutralnom terenu u Zagrebu. Još uvijek se traže slobodni termini za odigravanje ovog susreta, rekao je Darko Dunato

 

 

 

Na plenumu klubova održanom u četvrtak u Zagrebu odlučeno je da će prazno, 14. mjesto u Prvoj ligi rukometaša popuniti pobjednik kvalifikacijskog susreta između riječke Kozale i Kamička iz Sinja. Vijest je to koja je obradovala čelnike riječkog drugoligaša, a posebno trenera Darka Dunata koji ubrzano priprema momčad za kvalifikacijski susret.

- Utakmica bi se trebala odigrati krajem sljedećeg tjedna na neutralnom terenu u Zagrebu. Još uvijek se traže slobodni termini za odigravanje ovog susreta, rekao je Dunato te nastavio:

- Sinjani su sigurno kvalitetna ekipa koja je puno iskusnija od nas i morat ćemo uložiti znatne napore mislimo li izboriti plasman u viši rang natjecanja, zaključio je Dunato.

U redove Kozale za kvalifikacijski susret protiv Sinjana vraća se i Filip Briški koji je preselio u redove Matulja, no još uvijek je registrirani igrač Kozale pa će tako pomoći klubu u nastojanju da izbori plasman u Prvu ligu.