Raul Valković: Taman smo se približili vrhu ljestvice i onda nas nešto baci dva koraka unazad

Petak, 09. studenog 2012. 16:46 Napisao  Milan Kosanović

Sada nam ne preostaje ništa drugo ne čekati čak dva kiksa Đakova ili Umaga, ako smo mogli dobiti lidera lige, valjda ćemo i Hrvatski dragovoljac, kaže Valković

Slast vrijedne pobjede u Osijeku rukometašima Matulja pokvarilo je oduzimanje boda koji ih je bacio korak unazad u borbi za plasman u Premijer ligu. Igrači trenera Gorana Stašeka ove subote na domaćem terenu nastavljaju svoju put, u goste im dolazi Hrvatski dragovoljac, momčad koja je razinom kvalitete ispod Matuljaca, no pobjeda u prošlom kolu nad Moslavinom dovoljno je upozorenje Raulu Valkoviću i društvu.

-          Nadali smo se pobijedi u Osijeku, napokon nas je i sreća pomazila i osvojili smo dva velika boda. Ne mogu vjerovati da smo nakon toga bod izgubili radi najobičnije gluposti, rekao je golgeter Matulja Raul Valković te nastavio:

-          Taman smo se približili vrhu prvenstvene ljestvice i onda nas nešto na što mi igrači nismo mogli utjecati baci dva koraka unazad. Sada nam ne preostaje ništa drugo ne čekati čak dva kiksa Đakova ili Umaga.

Srednji vanjski Matulja potom se osvrnuo na subotnju utakmicu s Hrvatskim dragovoljcem.

-          Treba ih shvatiti ozbiljno, pobijedili su u prošlom kolu Moslavinu i to sigurno nije bilo slučajno. Ne treba previše filozofirati, trebamo odigrati maksimalno, očekujem punu dvoranu kao protiv Umaga, a ako smo mogli dobiti lidera lige valjda ćemo i Hrvatski dragovoljac, mišljenja je Valković.

-          Imamo dodatnih problema s ozljedama, na Antonija Jelušića i Filipa Briškog  s ozljedama su se nadovezali Nenad Sladić kojeg su uhvatila leđa i Dino Bačić koji ima problema s koljenom, no vjerujem da će sanirati svoje ozljede te da će biti u sastavu za subotnju utakmicu, rekao je Raul Valković te zaključio:

-          Nema mjesta kalkulacijama, moramo obavezno osvojiti dva boda.