Raul Valković, golgeter Matulja: Nadam se da ćemo prvi skinuti skalp Umažanima!

Srijeda, 24. listopada 2012. 15:47 Napisao  Milan Kosanović

Uoči sezone malo tko je očekivao da ćemo u osmom kolu igrati derbi s Umagom koji je još prije početka prvenstva slovio za glavnog favorita lige, rekao je Valković

Nakon sedam odigranih kola Prve lige za rukometaše, Matuljci imaju puno razloga za zadovoljstvo. Momčad trenera Gorana Stašeka jedno je od najugodnijih iznenađenja lige, sa 10 osvojenih bodova trenutno zauzimaju četvrto mjesto na prvenstvenoj ljestvici sa samo dva boda zaostatka za drugim Đakovom odnosno četiri za liderom iz Umaga.

Glavni pretendent za prvo mjesto, Umag u subotu će biti gost Matulja u utakmici za koju je uoči početka prvenstva malo tko mogao i naslutiti da će biti derbi.

-          Situacija je odlična, nemamo nikakvih imperativa i to nam omogućuje da igramo opušteno i bez pritiska, rekao je najbolji strijelac Matuljaca Raul Valković te nastavio:

-          Umag je favorit na papiru, a to je dokazao i svojim rezultatima u prvenstvu gdje još uvijek nema poraza. Nadam se da ćemo upravo mi biti ti koji će prvi skinuti skalp Umažana. S tom pobjedom uključili bismo se u borbu za drugo mjesto koje vodi u Premijer ligu, bio bi to lijep uspjeh, no ne zamaramo se s tim. Ima još puno kola do kraja prvenstva i siguran sam da će biti još puno ugodnih i neugodnih iznenađenja, mišljenja je srednji vanjski igrača Matulja.

-          Uoči sezone malo tko je očekivao da ćemo u osmom kolu igrati derbi s Umagom koji je još prije početka prvenstva slovio za glavnog favorita lige. Iskreno, malo tko je uopće očekivao da ćemo uzeti bodove negdje na gostovanju, a da i ne pričam o tome da se nismo nadali osvojiti deset bodova u sedam utakmica.  Znamo da Umag ima momčad sastavljenu od bivših premijerligaških igrača, no mi vjerujemo u iznenađenje. Nema tu nikakve filozofije, sve je jasno, Umaga možemo pobijediti jedino fanatičnom borbom i glasnom podrškom s tribina. Navijači se već pripremaju za subotu, bit će naš osmi igrač koji će nam nadam se pomoći da napravimo senzaciju i osvojimo dva boda, zaključio je Raul Valković.