Ozljede desetkovale Kozalu, Dunato za Matulje u sastav vraća Klarića i Bracanovića

Petak, 21. rujna 2012. 12:05 Napisao  Milan Kosanović

Novi na listi ozlijeđenih su kružni napadač Kristian Bećiri koji je obnovio ozljedu prsta, Nino Pribanić teško je ozlijedio koljeno dok je kadetski reprezentativac Vlado Matanović na poštedi zbog bolova u leđima

 

 

 

 

Uoči susjedskog derbija između rukometaša Matulja i Kozale koji će se odigrati u nedjelju s početkom u 18 sati u dvorani na Kastvu iz redova gostiju stižu loše vijesti. Ozljede su desetkovale momčad trenera Darka Dunata, Marin Buneta već je duže vrijeme izvan stroja, a novi na list ozlijeđenih su kružni napadač Kristian Bećiri, koji je obnovio ozljedu prsta. Nino Pribanić teško je ozlijedio koljeno, dok je kadetski reprezentativac Vlado Matanović na poštedi zbog bolova u leđima.  Problema s ozljedom također ima i Anton Dunato, no ona je lakše prirode, te će srednji vanjski igrač nastupiti u derbiju s Matuljcima.

Zbog novonastale situacije koja bi mogla pokvariti ovaj dugo očekivani derbi, trener Kozalčana u sastav za utakmicu s Matuljcima vraća stare snage, vratara Bojana Klarića i srednjeg vanjskog igrača Luku Bracanovića koji bi trebali pomoći njegovoj momčadi da pokuša pružiti otpor favoriziranim Matuljcima. Za sada još uvijek nije poznato hoće li se u nedjelju na Kastvu u dresu Kozale pojaviti još neko novo staro lice odnosno džoker iz rukava trenera Darka Dunata, no već sada je sigurno da iskusni trenerski lisac sprema novo iznenađenje za svog kolegu, stratega Matuljaca Gorana Stašeka.