Goran Stašek: Nadam se da će Trsat pod imenom Matulji 2 igrati u trećoj ligi

Srijeda, 23. svibnja 2012. 13:24 Napisao  Milan Kosanović

 Pregovori s klubovima i igračima tek su počeli, očekuje nas burno ljeto, rekao je Stašek 

Strasti na drugoligaškim rukometnim parketima konačno su se smirile. Rukometaši Matulja novi su prvaci Druge lige, klub je ostvario povijesni uspjeh, no vrijeme za slavlje bliži se kraju jer započinje priprema za prvoligašku sezonu.

-          Želimo li biti ozbiljan klub onda je jasno da financijska pitanja te pitanja igračkog kadra moraju biti riješena već sada, započeo je trener Matuljaca Goran Stašek.

-          U ime kluba ovlastili smo posrednika koji će za zadatak imati pronalazak sponzora. Riječ je o čovjeku koji je specijaliziran za tu vrstu posla te obavlja dužnost PR-a, rekao je strateg Matulja te se osvrnuo na igračku križaljku.

-          U pregovorima smo s jednim vanjskim igračem iz riječkog prstena, načelno smo postigli dogovor, no ne bih želio u javnosti iznositi nikakva imena dok transfer ne bude u potpunosti gotov. Također smo u potrazi za vratarom s obzirom da Fran Maraž odlazi ploviti, a bilo bi u najmanju ruku neozbiljno igrati Prvu ligu sa samo jednim golmanom. Zainteresirani smo za usluge vratara iz Zameta, no najprije moramo sjesti s čelnicima riječkog premijerligaša te dogovoriti uvjete eventualne suradnje.

Rukometaši Matulja uskoro bi trebali dobiti i novu dvoranu te nakon dugo vremena i adekvatne uvjete za rad.

-          Radovi sjajno napreduju i nadam se da će biti gotovi u najkraćem mogućem roku, rekao je Stašek te dodao:

-          Prema propozicijama HRS-a s obzirom na rang natjecanja moramo imati i drugu ekipu, dakle Matulje 2 koji bi igrali Treću ligu. U pregovorima smo s vodstvom rukometnog kluba Trsat i nadam se da ćemo ih uspješno okončati te da će oni nastupati pod našim imenom u Trećoj ligi, rekao je Goran Stašek te zaključio:

-          Pregovori s klubovima i igračima tek su počeli, očekuje nas burno ljeto u kojem se iskreno nadam da ćemo posložiti sve segmente kluba te stvoriti respektabilnu momčad, ali i klub koji može odgovoriti izazovima i zahtjevima Prve lige.