Marin Buneta, desni vanjski Kozale: Nakon četiri poraza atmosfera u svlačionici nije ugodna

Četvrtak, 04. listopada 2012. 16:14 Napisao  Milan Kosanović

Nije ugodno izgubiti četiri utakmice za redom, nakon kadetske i Druge lige gdje smo se navikli pobjeđivati ovo je mali šok. Ipak, s vremenom ćemo početi pobjeđivati, kaže Marin Buneta

Ni nakon četiri odigrana kola Prve lige rukometaša Kozalčani ne znaju za pobjedu. Igrači trenera Darka Dunata pokazali su zavidnu razinu želje i borbenosti, no to nažalost nije bilo dovoljno za ništa više izuzev poraza.

Pred mladićima s Kozale nezahvalna je zadaća, Marin Buneta i društvo moraju se vaditi na gostovanju kod križevačkog KTC-a gdje ih očekuju iskusni Pećina, Babić, Jelenić..

-          Znali smo da će na početku biti teško, očekivali smo sličan scenarij na otvaranju sezone jer smo mlada ekipa koja u prosjeku ima 18 godina. Nije ugodno izgubiti četiri utakmice za redom, nakon kadetske i Druge lige gdje smo se navikli pobjeđivati ovo je mali šok. Ipak, s vremenom ćemo početi pobjeđivati, a nadam se da ćemo niz poraza prekinuti već u Križevcima, rekao je ljevoruki Marin Buneta te nastavio:

-          Ne bih rekao da je došlo do pada samopouzdanja, mladi smo i uvijek imamo samopouzdanje, no atmosfera unutar svlačionice nije ugodna. Osobno vjerujem da će se s pobjedama vratiti i veselje u svlačionicu, mišljenja je Buneta koji se potom osvrnuo na subotnju utakmicu u Križevcima.

-          Očekuje nas neugodno gostovanje kod iskusne ekipe koja ima kvalitetne pojedince Babića, Pećinu i Jelenića. Gledali smo ih i znamo kako igraju odnosno na čemu se temelji njihova igra. Na nama je sada da pronađemo recept za njih i da ih pokušamo iznenaditi te na koncu i pobijediti na gostujućem terenu. Igrali smo s njima već na turniru u Senju uoči početka sezone, bilo je gusto, no na kraju smo slavili. Tada nismo bili kompletni, a vjerujem da ta utakmica nije bila pravi pokazatelj njihove kvalitete. U subotu ćemo vidjeti kako sada stvari stoje, zaključio je Marin Buneta.