PROBLEMI U RK CRIKVENICA

Lušić, Galić i Radić napustili momčad

Srijeda, 15. kolovoza 2012. 11:55 Napisao  Milan Kosanović

Pripreme ostalih prvoligaša traju već dva tjedna, a u Crikvenici osim imena novog trenera nepoznanica je i igrački kadar 

Rukometaši Crikvenice još uvijek nisu započeli pripreme za nadolazeću prvoligašku sezonu! Razlog tome leži u odlasku trenera Željka Čaglja koji je u posljednje dvije i pol godine vodio brigu o crikveničkom prvoligašu.  Pripreme ostalih prvoligaša traju već dva tjedna, a u Crikvenici osim imena novog trenera nepoznanica je i igrački kadar koji će novi strateg Kiraca imati na raspolaganju.

Momčad se već počela osipati pa su tako srednji vanjski Oliver Lušić, vratar Jure Galić i lijevi vanjski Joško Radić već započeli pripreme sa splitskim premijerligašem. Već od prije je poznato da je većinu igrača u Crikvenici držao trener Željko Čagalj, a za očekivati je da će se s njegovim odlaskom nastaviti osipanje momčadi pod Kotorom.

Prvoligaška sezona počinje 11. rujna, a pred upravom kluba je nezahvalan posao da pronađu novog trenera koji je spreman uhvatiti se u koštac s trenutnom situacijom u crikveničkom rukometnom prvoligašu.  

Loša financijska situacija tako je izgleda zahvatila cjelokupni crikvenički sport jer uz rukometaše u velikim problemima su i njihovi prijatelji sa susjednog stadiona, nogometaši Crikvenice na kojem su proteklih sezona rukometaši odrađivali svoje bazične pripreme, koje ove godine već dobrano kasne.