Goran Stašek, trener Matuljaca: Brinu me ozljede Raula Valkovića i Zorana Mudrića

Subota, 12. siječnja 2013. 13:17 Napisao  Milan Kosanović

Veseli povratak ozlijeđenih igrača Antonija Jelušića i Filipa Briškog koji su se priključili radu s ostatkom momčadi, ali još uvijek ne mogu raditi s loptom tako da se baziraju na fizičkoj pripremi, rekao je Stašek

Rukometaši Matulja vrijedno se pripremaju za nastavak natjecanja u prvoligaškom društvu, trener Goran Stašek ima razloga za zadovoljstvo, no dobro raspoloženje kvare brojne ozljede kojih se Matuljci nikako ne mogu riješiti.

-          U sistemu priprema smo od 3. siječnja, radimo s kondicijskim trenerom Davorom Lješevićem, odradili smo već nekoliko mini ciklusa, rekao je Stašek te nastavio:

-          Protekli tjedan trenirali smo dva puta dnevno, ujutro u teretani, a navečer u dvorani s loptom. Za sljedeći vikend je zakazana i prva prijateljska utakmica s premijerligašem Buzetom u Buzetu. Veseli povratak ozlijeđenih igrača Antonija Jelušića i Filipa Briškog, koji su se priključili radu s ostatkom momčadi, ali još uvijek ne mogu raditi s loptom tako da se baziraju na fizičkoj pripremi. Ipak, vjerujem da će obojica biti spremni za utakmicu prvog kola proljetnog djela prvenstva u Biogradu, rekao je trener Matuljaca te se osvrnuo na probleme s ozljedama:

-          Ono što me brine su bolovi u koljenu Raula Valkovića, nažalost još uvijek ne znamo o čemu je riječ, više ćemo znati kroz desetak dana kada igrač obavi magnetsku rezonancu. Najveći problem svakako je ozljeda tetiva prstiju desne ruke kapetana Zorana Mudrića. Obavljene su pretrage, a prve prognoze govore o operaciji i dugom izbivanju s rukometnih terena, rekao je Stašek te zaključio:

-          Novost je također i naše novo ruho u kojem ćemo zaigrati u proljetnom djelu prvenstva. Admiral Club sponzorirao nam je kompletnu garnituru adidas opreme u našoj standardnoj crnoj boji .