RK MATULJI SE POJAČAVAJU

Dino Bačić stigao, na meti vratar Luka Ćaćan

Četvrtak, 31. svibnja 2012. 20:25 Napisao  Milan Kosanović

 Mladi i nadasve perspektivni vratar Kozala Luka Ćaćan izrazio je želju za prelaskom u Matulje, rekao je Stašek

 

 

 

 

Iz tabora rukometnog kluba Matulji stižu nove vijesti. Špekulacije o prelasku igrača Kozale Dina Bačića u redove novog prvoligaša su potvrđene, a Bačić je prema riječima trenera Stašeka prvo pojačanje Matuljaca.

- S Bačićem je sve dogovoreno, u rukometni klub Kozala poslali smo zahtjev za ispisnicom i čekamo odgovor. Odšteta za igrača je 500 eura i to smo spremni uplatiti na račun rukometnog kluba Kozala. Što se mene osobno tiče, Bačić je novi igrač Matulja s čime smo pojačali vanjsku liniju, rekao je trener Matuljaca Goran Stašek te nastavio:

- Sada smo fokusirani na dovođenje vratara koji bi uz iskusnog Davor Brajnovića činio tandem u Prvoj ligi. Mladi i nadasve perspektivni vratar Kozala Luka Ćaćan izrazio je želju za prelaskom u Matulje i moram naglasiti da bi on bio savršeno rješenje uz Brajnovića s obzirom da tražimo mladog vratara koji bi bio dugoroćno rješenje. Problem je u previsokoj odšteti (1500 eura), ukoliko Ćaćan dobije čiste papire ili se pronađe neko drugo rješenje tu ćemo završiti potragu za novim vratarom, rekao je Stašek koji je bacio oko i na jednog igrača, točnije vratara Zameta:

- Razgovarali smo s našim bivšim igračem Lukom Sorićem, postoji obostrani interes za njegovim prelaskom u redove Matulja, no to će na prvom mjestu ovisiti o upravi riječkog premijerligaša s obzirom da je druga ekipa izobrila plasman u drugoligaško društvo. Također smo u pregovorima i s jednim iskusnim desnim krilom, no u ovom trenutku još uvijek ne bi iznosio njegovo ime u javnost, rekao je strateg Matuljaca te zaključio:

- Još uvijek ne znamo hoće li naš kružni napadač Dean Vukas nastaviti igrati ili će prekinuti karijeru te otići ploviti. Ukoliko ode iz kluba bit ćemo prisiljeni potražiti nekog drugog kružnog napadača iz riječkog rukometnog prstena.