Pojačanje stručnom stožeru: Davor Lješević preuzeo brigu oko tjelesne spreme rukometaša Matulja!

Nedjelja, 30. prosinca 2012. 13:38 Napisao  Milan Kosanović

Lješević trenutno radi izvrstan posao s nogometašima Krka, te košarkašima Kvarnera. Obje ekipe se trenutno nalaze na čelnim pozicijama svojih prvenstvenih ljestvica

Rukometaši prvoligaša Matulja "opasno" se spremaju za nastavak sezone u kojem će se puleni trenera Gorana Stašeka upustiti u borbu za prva dva mjesta koja donose plasman u elitni rang hrvatskog rukometa, Premijer ligu. Matuljci su tako dobili novog trenera koji će u sljedećem mini ciklusu voditi brigu o njihovoj fizičkoj spremi. Riječ je o kondicijskom treneru Davoru Lješeviću koji je široj javnosti postao poznat kao dio stručnog stožera bivšeg trenera nogometaša Rijeke Alena Horvata.

Lješević trenutno radi izvrstan posao s nogometašima Krk te košarkašima Kvarnera, obje ekipe se trenutno nalaze na čelnim pozicijama svojih prvenstvenih ljestvica, a to nije slučajnost. Rukometaši Matulja tako će uz provjereno ime u svijetu kondicijske pripreme pokušati podignuti razinu svoje igre na viši nivo, a pođe li im to za rukom njihovi snovi vrlo brzo mogli bi postati java.