Dunato: Sudbinu Kozale određuje prva utakmica protiv Matulja

Četvrtak, 12. siječnja 2012. 20:47 Napisao/la  M. Kosanović

Smatram da imamo širinu s kojom možemo nadoknaditi eventualni nedostatak iskustva i kvalitete. Jasno je da se spremamo za prvu utakmicu s Matuljima koja će odrediti cijelo prvenstvo, kaže Dunato.

U dvorani Dinko Lukarić na Kozali radi se punom parom, trener Kozale Darko Dunato nije dao oduška svojim igračima iako je do početka prvenstva preostalo nešto više od mjesec dana. Razlog je naravno i više nego opravdan, Dunatovi puleni drugi su na prvenstvenoj ljestvici odmah iz Matulja, imaju jednak broj bodova, a nastavak prvenstva donosi konačan rasplet u utrci za prvaka.
- Napustila su nas dva igrača, Badnjević je otišao u Crikvenicu, a Kačanić u Zamet, no na to ne gledam kao hendikep jer su tu kadetski reprezentativci Matanović i Blažević koji će ih zamijeniti, rekao je Dunato te opisao tijek priprema i ambicije u nastavku prvenstva:
- Treniramo dva puta dnevno, ujutro trčanje i teretana, navečer dvorana. Smatram da imamo širinu s kojom možemo nadoknaditi eventualni nedostatak iskustva i kvalitete. Jasno je da se spremamo za prvu utakmicu s Matuljima koja će odrediti cijelo prvenstvo - zaključio je Dunato.
Nastavak prvenstva Kozali donosi gradski derbi na domaćem terenu koji je na rasporedu 18. veljače. Podsjetimo, u prvom srazu Kozale i Matulja igrači Darka Dunata minimalno su slavili u neizvjesnoj završnici.