IVICA BARAK

Igrači su postali klapa! Da toga nema, ne bi bilo ni rezultata!

Nedjelja, 10. siječnja 2021. 11:59 Napisao/la  KS

Naravno da želimo ući u viši rang, ali što će biti to ćemo tek vidjeti. Još je cijeli jedan dio prvenstva pred nama, kaže predsjednik Klane

Nogometni klub Klana
Nogometni klub Klana

Nogometaši Klane dominantno su zaključili svoje natjecateljske obaveze u jesenskom dijelu Prve županijske lige.

Klanjci su jedina momčad bez poraza, u jedanaest utakmica devet su puta pobijedili, na gostovanju nisu izgubili niti jednu utakmicu.

Prema svemu prikazanom momčad trenera Damira Rubčića s pravom se može nadati osvajanju prvog mjesta i u proljetnom dijelu.

- Naravno da želimo ući u viši rang, ali što će biti to ćemo tek vidjeti. Još je cijeli jedan dio prvenstva pred nama. Nadamo se da ćemo s dobrim igrama nastaviti i u nastavku, nadamo se i vjerujemo u to, ali nikad se ne zna. Ponekad treba imati i malo sreće. Uspijemo li zadržati prvo mjesto onda ćemo krenuti u razgovore s igračima i Općinom. To nam predstoji. No, po onome što smo pružili i kako smo igrali nadam se da bismo to mogli napraviti, kaže Ivica Barak, dugogodišnji predsjednik Nogometnog kluba Klana.

Prvi čovjek klanjskog kluba kaže da je i više nego zadovoljan učinkom prve eipe u jesenskom dijelu prvenstva.

-  To je uspjeh klape, oni su postali klapa, igraju jedan za drugoga što donosi rezultat. Kada nema kompaktnosti u ekipi, kada je svatko sam za sebe, onda nema niti uspjeha. No, naši dečki nakon svake utakmice ostanu zajedno i to ih nosi. Da toga nema, ne bi bilo niti rezultata, nastavlja Barak.

Nesigurna epidemiološka situacija u mnogome utječe na to kada će se ekipe okupiti i započeti s pripremama za drugi dio sezone, Klanjci po tome nisu iznimka.

- Ova situacija je baš nikakva. Prvo, sada je tu podosta zima, prvenstvo počinje u ožujku, u veljači bi trebalo početi s pripremama, ali dok nam stožer  ne odobri ništa nećemo moći napraviti. Treba vidjeti hoće li biti kao prošle godine, ali treba vjerovati da će biti bolje, naročito sada kada je došlo i ovo cjepivo. No, sasvim sigurno će sve ovo utjecati i na ekipu, neki sami doma treniraju, neki će se sigurno zapustiti. Kada se prvi put skupimo vidjet ćemo tko je u kakvom stanju, zaključuje predsjednik kluba.