MARKO MILETIĆ

Mi smo sami sebi najveći konkurenti, liga je jako specifična

Nedjelja, 19. siječnja 2020. 19:02 Napisao/la  V. P.

Sve će ostati isto, nitko nas nije napustio, kaže trener Halubjana

Marko Miletić
Marko Miletić

Nogometaši županijskog prvoligaša Halubjana u petak, 24. siječnja, počinju pripreme za proljetni nastavak sezone.

- Sve će ostati isto, nitko nas nije napustio, ali očekujem da će nam se vratiti igrači koji su bili ozlijeđeni, a koji su nam dosta važni. U planu je dolazak dva pojačanja, ali ne bih još govorio o imenima, rekao je trener Halubjana Marko Miletić.

Halubjan je jesenski dio završio s tri boda manje od vodećeg Pomorca 1921.

- Naš cilj je na proljeće skupiti što više bodova, a onda ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Očekujem da će biti teže nego jesenas, ali raspored nam ide više na ruku. Pritisak će biti veći kako utakmice budu odmicale. Upoznali smo specifičnosti ove lige, već smo se prilagodili tako da će nam biti lakše s jedne, a teže s druge strane, dodaje Miletić.

Igra momčadi Halubjana rasla je kroz sezonu.

- Igra nam se konstantno razvija. Dizali smo se iz treninga u trening. Dečki su sjajni radnici, klapa su, atmosfera je odlična, stvarno je gušt s njima raditi. Ne mogu im baš ništa prigovoriti. Nadam se da će nas zato sve zajedno nagraditi jer smo to zaslužili, mišljenja je trener Halubjana.

O konkurentima Miletić nije htio govoriti.

- Mi smo sami sebi  najveći konkurenti, moramo gledati kako da budemo što bolji, da što bolje igramo i tu igru okrunimo sa što više bodova. Bit će zanimljivo do samog kraja, jer će sigurno još neka ekipa iskočiti. Liga je jako specifična, mislim s pozitivne strane. Ima dobrih igrača i ekipa, bit će zanimljivo, zaključio je Miletić.