Dušan Gruevski, trener Borca uoči Goranina: U Delnice putujemo bez šest igrača, ali želimo tri boda

Subota, 01. rujna 2012. 16:07 Napisao  Luka Variola

Rene Komar je igrač s velikim iskustvom i sigurno da smo s njime dobili veliku kvalitetu. Drago nam je da je on prepoznao ovaj projekt, objašnjava Gruevski. Sve utakmice počinju u 17 sati

Županijska nogometna uzbuđenja startaju ove nedjelje. Među nekoliko zanimljivih dvoboja lagano se ističe onaj u Delnicama u kojem će Goranin s početkom u 17 sati dočekati Borac.

- Idemo po pobjedu. Neće biti lako. Čeka nas teško gostovanje, neugodan teren. No, napravit ćemo sve da s tri boda otvorimo prvenstvo, najavljuje delničko gostovanje trener Bakrana Dušan Gruevski.

Goraninu je opasno visila sezone. Uoči početka prvenstva zbog financijskih je problema postojala mogućnost čak i gašenja delničkog nogometnog kolektiva.

- Čuli smo za njihove probleme. Ali ne opterećujemo se previše time. Mislim da to neće previše utjecati na utakmicu. Oni su borbena ekipa koja će sigurno pružiti dobar otpor. Mi razmišljamo o sebi najviše. Da odigramo dobru utakmicu i da napravimo sve kako bi osvojili tri boda, nastavlja Gruevski i dodaje:

- Imamo i mi svojih problema. Putujemo gore bez šest standardnih igrača. Što zbog ozljeda, a što zbog kartona, dodaje trener Bakrana, koji između ostalih ne može računati na Renea Komara.

Iskusni branič s inozemnim iskustvom još uvijek nije dobio registraciju. Gruevski je dobro upoznat s Komarovim kvalitetama, budući da su jedno vrijeme bili i suigrači.

- Rene je igrač s velikim iskustvom i sigurno da smo s njime dobili veliku kvalitetu. Drago nam je da je on prepoznao ovaj projekt i želju da napravimo nešto ove sezone, da pokušamo ući u viši rang. Osjetio je da je ovdje dobra klapa, budući da osim mene od prije već zna Panića i Klića. Mislim da nam njegovim dolaskom izgledi za povratkom u Treću ligu osjetno rastu, zaključit će Gruevski.

Parovi 1. kola (nedjelja, 17 sati), Prva županijska liga: Rab - Omladinac, Lučki radnik - Cres, OŠK Omišalj - Zamet, Goranin - Borac, Klana - Mune, Rječina - Draga, Lošinj - Lovran (odgođeno)

Skupina A: Stari Grad - Lokomotiva, Turbina - Vihor, Kozala - Rikard Benčić (odgođeno), Grbci 2000 slobodni

Skupina B: Snježnik - Vrbovsko, Gomirje - Risnjak, Mrkopalj - Goranka, Polet - Željezničar