DINO BAJRAMOVIĆ Stvorili smo dobru atmosferu, pa time rastu ambicije

Subota, 17. listopada 2020. 10:56 Napisao  I. V.

Bajramović kaznu do šest utakmica odrađivao skoro godinu dana, od studenog prošle sezone i utakmice protiv Raba

Dino Bajramović, trener momčadi Matulji
Dino Bajramović, trener momčadi Matulji

Nogometaši Matulja u nedjelju (15.30) u 7. kolu igraju petu utakmicu županijskog prvenstva, utakmicu u Munama protiv Rikarda Benčića čekaju kao jedina momčad sa stopostotnim učinkom u ligi.

Zanimljvio je da su četiri pobjede na početku sezone igrači Muna ostvarili bez trenera na klupi, Dino Bajramović na klupu će ponovo sjesti u 8. kolu.

Otegnula se suspenzija zbog koronavirusa, Bajramović je kaznu do šest utakmica odrađivao skoro godinu dana, od studenog prošle sezone i utakmice protiv Raba.

Otada tijekom utakmica sjedi na tribinama i broji pobjede, Matulji ističu kandidaturu za najviši plasman:

- Određenog plana nemamo! Početkom ove sezone u hodu smo se skupljali, nismo svi zajedno ni odradili prave pripreme. Stvorili smo dobru atmosferu, sve se posložilo pa time rastu ambicije. Dobro radimo, dečki su postali prava klapa, ali prerano je govoriti o ambicijama, tek smo odigrali četiri utakmice. Skromni smo, trudimo se i očekujemo sve najbolje. Kako smo počeli sezonu, tako ćemo funkcionirati tijekom sezone, kaže Bajramović.

Matulji nisu igrali dvije odgođene utakmice zaredom (Omladinac, Draga), u nedjelju igraju prvu utakmicu nakon tri tjedna:

- Toga me je strah! Realno je očekivati da će tako dugačka stanka poremetiti ritam! Odigrali smo jednu prijateljsku utakmicu, odradili smo nešto veći broj treninga nego što bismo odradili da smo igrali utakmice, dečki su svježi i poletni, nadam se da stanka neće utjecati na formu, govori Bajramović koji nije samo trener Muna.

Budući da je registriran kao igrač, Bajramović od idućeg kola stječe pravo nastupa kao trener i igrač:

- Ne igram već dvije godine. Nisam htio igrati ni kada sam došao u Matulji, tada sam se registrirao jer nas je bilo malo. Mislim da je jako teško raditi ta dva posla istovremeno, a da to bude kvalitetno, zaključuje Bajramović.