1. ŽNL Predrag Stevanović uoči Lošinja: Lošinj je dobra ekipa, teško je obećati pobjedu

Subota, 15. rujna 2012. 13:41 Napisao  Marko Babić

Igramo doma i to nam je prednost, no Lošinj je dobra ekipa i bit će neizvjesno. Naravno da želimo pobjedu, ali to neće biti lako ostvariti, ustvrdio je Predrag Stevanović, trener Lučkog radnika

Nogometaši Lučkog radnika u nedjelju od 16.15 sati na Rujevici dočekuju Lošinj, jedinu momčad koja je uz Borac u prva dva kola osvojila maksimalnih šest bodova u Prvoj županijskoj ligi.

- Iskreno, dosta smo izmijenili ekipu, dosta pomlađena u odnosu na prošlu sezonu. Igramo doma pa nam je to prednost, no Lošinj je dobra ekipa i bit će neizvjesno. Naravno da želimo pobjedu, ali to neće biti lako ostvariti, ustvrdio je Predrag Stevanović, trener Lučkog radnika.

- Lošinj je inače bio dobra ekipa, sada su se još dodatno pojačali, tako je teško nešto predvidjeti ili obećati, dodao je trener dokera, koji su u prva dva gola osvojili četiri boda. Nakon remija protiv Cresa na Rujevici, na gostovanju kod Omladinca Lučki radnik osvojio je tri važna boda.  

- Protiv Cresa smo bili bliže pobjedi, dobili smo gol nakon kojega se bilo teško vratiti. Protiv Omladinca je bilo dosta sreće, domaćin je imao puno prilika koje nije iskoristio i mi smo to na kraju kaznili, zaključio je Predrag Stevanović.


Prva županijska liga, nedjelja 16.30: Lučki radnik - Lošinj (16,15), Rab - Lovran, OŠK Omišalj - Omladinac, Goranin - Cres, Klana - Zamet, Rječina - Borac, Draga - Mune.

Prva A županijska liga, nedjelja 16.30: Turbina - Grbci 2000, Rikard Benčić – Vihor (Omladinsko). Subota (Omladinsko, 16.30): Kozala - Lokomotiva.

Prva B županijska liga (16.30):  Željezničar - Goranka, Gomirje - Vrbovsko. Subota (16.30):  Mrkopalj - Snježnik, Risnjak - Polet.