Zoran Dragojević, trener Škrljeva: Navijače smo navikli na veće pobjede, no i petnaest razlike je dosta

Nedjelja, 12. siječnja 2014. 14:38 Napisao  Patrik Mršnik

Ostala je ista ekipa na okupu kao i u prvom dijelu i ne bježimo od uloge favorita za novi regionalni naslov. U drugom dijelu moglo bi nam biti lakše pošto smo teška gostovanja u Crikvenici i Puli već odradili, kaže Dragojević.

Zoran Dragojević
Zoran Dragojević Foto: Lario Tus

Košarkaši Škrljeva nastavili su nadmetanje u A-2 ligi pobjedom ove subote protiv Rovinja (80:65). Novi domaći susret bio je u čitavom tijeku pod kontrolom, a momčad Zorana Dragojevića je, što je najvažnije - ostala na putu prema novoj tituli prvaka. 

Komentar utakmice protiv Rovinja?

- Utakmicu smo cijelo vrijeme držali na našoj strani. Najvažnije je da smo svim igračima dali priliku, pa je stoga i razlika u koševima nešto manja nego inače. Mi smo naše navijače već navikli na veće pobjede, ali moramo biti zadovoljni sa svakom, tako i sa ovom. Rovinj je jedna dobra momčad, ali ne bi nam takvi mogli stvoriti puno problema u nijednoj verziji utakmice. 

{jb_blackbox-right}Škrljevo - Rovinj 80:65 (24:17, 21:13, 20:18, 15:17)

ŠKRLJEVO: Filipović 12, Gaćeša 3, Ivanovski 14, Jugo 16, Kučan 2, Lipovščak 2, Mitić, Modić 11, Šarčević 8, Trbović 4, Velčić 3, Zorić 5

ROVINJ: Atlija 12, Božić 10, Codacci 14, Ćosić, Franković 9, Honović 4, Križanac E. 2, Križanac R., Marđetko, Starčević 11, Šturman 3, Zečević{/jb_blackbox-right}

Nastavlja se uspješna plovidba kroz A-2 vode...

- Tako je. Ostala je ista ekipa na okupu kao i u prvom dijelu i ne bježimo od uloge favorita za novi regionalni naslov. Naravno, neće se nitko unaprijed predavati i protiv nas će svi igrati na iznenađenje. Mi moramo potvrditi dobar uspjeh iz prvog dijela. Vidjelo se u jučerašnjoj utakmici da su noge mojim igračima teške od treninga, a i mjesec dana neigranja ostavilo je traga. Moramo biti spremni, jer jedino tako možemo ponovno do cilja.

Hoće li u nastavku sezone biti lakše?

- Moglo bi biti, pošto smo gostovanja u Crikvenici i Puli kod Stoje odradili. U drugom dijelu prvenstva ti protivnici dolaze kod nas i bit će sto posto motivirani. Utoliko će biti lakše, no sve ostaje na nama. Mi smo ti koji moramo nastaviti s ovakvim igrama, kaže Dragojević.