RAZIGRAVANJE ZA A-1 LIGU

Škrljevo u subotu domaćin Križevcima

Utorak, 14. svibnja 2013. 14:51 Napisao  Luka Variola

Voljom ždrijeba (novčića) određeno je da prvi domaćin ove subote u 19 sati bude Škrljevo, a uzvrat je u srijedu


Košarkaši Škrljeva biti će domaćini Križevcima u prvoj utakmici razigravanja za ulazak u A-1 ligu. Odluka je to ždrijeba domaćinstva koji je u utorak obavljen u prostorijama HKS-a u Zagrebu.

Sudionici tog pripetavanja poznati su već desetak dana: Križevci kao predposljednja ekipa u A-1 ligi za ostanak i Škrljevo kao drugoplasirani klub kvalifikacijske lige. Voljom ždrijeba (novčića) određeno je da prvi domaćin već ove subote 18. svibnja u 19 sati bude Škrljevo, a uzvrat je u križevačkom Modecu u srijedu 22. svibnja, najvjerojatnije u 20 sati.

Tako je ispunjena želja trenera Škrljeva Zorana Dragojevića, koji je uoči ždrijeba najavio kako bi volio da njegov sastav u prvoj utakmici repesaža igra pred svojim navijačima na Mavrincima.

- Naša želja je da u prvoj utakmici budemo domaćini. No, to je samo naša želja. Vidjet ćemo što će nam ždrijeb donijeti i prema tome ćemo se ravnati. Sigurno da su Križevci u tim dvobojima izraziti favoriti. Ako ništa onda zbog većeg iskustva igranja ovako važnih utakmica, objasnio je uoči ždrijeba trener prvaka A-2 lige Zapad.