Franko Filipović napustio Škrljevo i otišao u Rumunjsku, Mirko Ščekić pomoćni trener

Četvrtak, 16. kolovoza 2012. 14:08 Napisao/la  L. V.

Flilipović karijeru nastavlja u rumunjskom prvoligašu Miercuea Ciuc. Redove Škrljeva pojačao je prošlogodišnji branič Kvarnera 2010 Miran Lipovščak, dok je novi pomoćni trener Mirko Ščekić, legenda Kvarnera

Škrljevski A-2 ligaš ostao je uoči početka priprema bez jednog od najboljih igrača. Krilni centar Franko Filipović (25) karijeru će nastaviti u redovima rumunjskog prvoligaša Miercuea Ciuc, za kojeg je nešto ranije potpisao i Franjo Bubalo. U Rumunjskoj karijeru nastavlja i prošlogodišni najbolji strijelac Kvarnera 2010 Matija Češković, koji je dogovorio suradnju s Targu Muresom.

Filipović je prošle sezone u A2 ligi Zapad nastupajući za Škrljevo prosječno postizao 13,4 koševa.

- Franko je uspio naći inozemni angažman i mi mu normalno nismo radili problema. S pripremama krećemo u ponedjeljak, a od novih igrača pridružio nam se branič Miran Lipovščak, koji je prošle sezone igrao za Kvarner 2010. Novi pomoćni trener je Mirko Ščekić, koji će na tom mjestu zamjeniti Ivu Majera, koji više ne stigne zbog poslovnih obaveza, objašnjava predsjednik Škrljevčana Vice Sep.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.