×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Snijeg odgodio Bologna - Juventus i Parma - Fiorentina

Subota, 11. veljače 2012. 11:41 Napisao/la 

Nastavljaju se odgode utakmica u Serie A, zbog snježnog nevremena. Stigla je potvrda kako su otkazani susreti Bologna - Juventus i Parma - Fiorentina.

Niti 23. kolo Serie A, koje je na rasporedu ovog vikenda, neće biti odigrano u cijelosti. Za sada je stigla službena potvrda odgode dvije utakmice. Bologna - Juventus (trebalo se igrati u nedjelju u 20. 45) i Parma - Fiorentina (nedjelja, 15.00), neće se igrati. Razlog - standardan. Snijeg je zatrpao Apenine, temperature su primjerenije polarnim destinacijama i nemoguće je jamčiti regularnost.

Koliko je vrijeme postalo nezaobilazan faktor kada je u pitanju "calcio" najbolje dokazuju najave utakmica na talijanskoj pay TV postaji Sky Italia. Uz detaljne informacije vezane uz nogomet, počeli su objavljivati i meteorološke informacije vezane uz svaki dvoboj Serie A i Serie B.

Svi gledaju u nebo, očekujući konačno smirenje, koje se trenutno baš i ne nazire. I sve je više utakmica koje se otkazuju, sve više problema kako to posložiti u prenatrpani raspored. Uz navedene dvoboje, otkazane su, za sada, i dvije utakmice Serie B. Modena - Padova i Pescara - Juve Stabia također se neće igrati zbog nevremena.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.