Julian Nagelsmann: Andrej Kramarić je najbolji igrač s kojim sam radio

Srijeda, 26. svibnja 2021. 13:21 Napisao/la  SC

Pravi je primjer razvoja i nevjerojatne konstantnosti, zaslužio je ovako pozitivnu karijeru, rekao je novi trener Bayerna, koji je Kramarića vodio u Hoffenheimu

Julian Nagelsmann i Andrej Kramarić
Julian Nagelsmann i Andrej Kramarić

Julian Nagelsmann, novi trener Bayerna, otkrio je u razgovoru za Bild koji je nogometaš najbolji s kojim je u dosadašnjoj karijeri radio.

Andrej Kramarić je najbolji s kojim sam radio. Pravi je primjer razvoja i nevjerojatne konstantnosti. Sjajan je momak, uvijek daje sve od sebe i zaslužio je ovako pozitivnu karijeru, rekao je Nagelsmann, koji je Kramarićev trener bio u Hoffenheimu.

Poštovanje između Andreja Kramarića i Juliana Nagelsmanna je očito uzajamno, hrvatski nogometaš prije dvije je godine izjavio da je Nagelsmann najbolji trener na svijetu.

Kramarić je u Hoffenheim došao 2016. godine, a Nagelsmann je trener Hoffenheima bio do 2019. godine, kada je otišao u Red Bull Leipzig.

- Nisam planirao otići iz Red Bull Leipziga nakon dvije godine, ali kada je otišao Hansi Flick sve se promijenilo. Znam da su u Bayernu svjesni da sam Bavarac, ali neću uživati u povlasticama zbog porijekla. Morat ću biti uspješan da bih ostao u klubu. Očekivanja u Bayernu su uvijek velika, uvijek se želi titula, osvajanje kupa i Liga prvaka. No, spreman sam za nove izazove, rekao je Nagelsmann.

Nagelsmann je naglasio da mu je čast što ga uspoređuju s Pepom Guardiolom, Juergenom Kloppom ili Thomasom Tuchelom iako još uvijek ništa u karijeri nije osvojio i da se silno raduje radu s Bayernovim zvijezdama.

- Bit će zanimljivo raditi s najboljim nogometašem svijeta Lewandowskim, ali i s Mullerom, Neuerom, Kimmichem... Uzbuđen sam što ću imati priliku surađivati s tako velikim igračima, zaključio je Nagelsmann.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.