Ronald Koeman: Protiv Juventusa je igrala najbolja Barcelona ove sezone

Četvrtak, 29. listopada 2020. 09:54 Napisao/la  SC
Ronald Koeman
Ronald Koeman

Ronald Koeman priznao je nakon pobjede protiv Juventusa da je to bila najbolja izvedba Barcelone ove sezone.

- Odigrali smo odličnu utakmicu protiv vrlo jake momčadi. Stvorili smo brojne prilike, zadovoljan sam načinom na koji smo igrali i karakterom kojega smo pokazali. Bila je to naša najbolja utakmica ove sezone, a ako ne najbolja onda barem najkompletnija, rekao je Koeman.

Trener Barcelone pomalo je iznenadio ostavivši Ansu Fatija na klupi, a u mjesto njega zaigrao je Pedri.

- Najvažnije je kako čitava momčad radi. Pedri je posebno impresivan zbog načina na koji je odigrao ovako tešku utakmicu u svojim godinama. Imali smo poteškoća u obrani, ali znao sam da bi Frenkie de Jong to mogao dobro odigrati jer je to već radio igrajući za nizozemsku reprezentaciju.  U svakom slučaju, pobjeda protiv jakog europskog Juventusa bit će nam poticaj za dalje.

Barcelona je bila u krizi nakon što su na Camp Nouu poraženi u El Clasicu od Real Madrida, a uoči utakmice protiv Juventusa ostavku je podnio predsjednik Josep Maria Bartomeu i čitav upravni odbor kluba.

- Radim kao trener momčadi i pokušavam da moja momčad ostvari najbolje moguće rezultate. U Torinu smo dokazali da vijesti koje smo dobili nisu utjecale na ovu momčad. Kao što mi  radimo za dobrobit kluba tako je i predsjednik Bartomeu svoju odluku donio za dobrobit kluba, zaključio je Koeman.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.