Leonardo Bonucci: Hvala Mandžukiću i Alavesu, sada se svaki protivnik mora bojati Juventusa

Srijeda, 19. travnja 2017. 23:47 Napisao/la  SC


Juventus je u polufinalu Lige prvaka, a Leonardo Bonucci je pokazao zašto personificira igru ponajbolje obrane na svijetu:

- Znali smo da će nas pritisnuti visoko, ali smo mi bili odlični u obrani, držali smo se zajedno, bili smo kompaktni. Najviše hvala Daniju Alvesu i Mandžukiću koji su pritiskali njihove braniče. Ovaj Juventus zaslužuje aplauz zbog svog pristupa svakoj utakmici, bez obzira radi li se o Pescari ili o Barceloni. Sada se svaki protivnik mora bojati Juventusa. Mislim da se sada ne radi o tome koga mi želimo izbjeći, nego o činjenici da se druge momčadi ne žele susresti s nama, kaže Bonucci koji je nakon utakmice razmijenio dres s Leom Messijem.

- Drago mi je što mogu imati dres najboljeg igrača svijeta, bio je to veliki osobni trenutak za mene. I moj sin će biti jako sretan, iako bi ga više vjerojatno usrećio dres Andree Belottija, rekao je Bonucci.

- Stigli smo u Barcelonu svjesni činjenice da smo velika momčad, ali i da je Barcelona veliki klub. Mogli ste vidjeti našu glad, naš duh i žrtvu, mislim da smo zaslužili polufinale. Uradili smo sve što smo vježbali na treninzima, šteta je što se iz kontri nisu izrodili golovi, rekao je Juan Cuadrado.

- Sreću su mi donijele nove kopačke, nastavit ću igrati s njima u Ligi prvaka. Messi? Nismo zapravo razgovarali, samo smo se pozdravili. Kada smo gledali ždrijeb četvrtfinala, nismo željeli izvući Barcelonu, a upravo smo njih i dobili. Sada ćemo vidjeti što će se dogoditi, nema favorita, kaže Paulo Dybala.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.