JUVENTUS - R. MADRID Luka Modrić: Hoće li igrati Gareth Bale ili Isco, meni je isto!

Ponedjeljak, 02. travnja 2018. 19:38 Napisao/la  SC
Luka Modrić
Luka Modrić

 Real Madrid u utorak u Torinu protiv Juventusa igra prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka. Luka Modrić spreman je za utakmic unatoč manjim problemima s mišićem:

- Osjećam se dobro, ne smeta me ništa što me smetalo u prošlim utakmicama. Očekujem da ću nastaviti ovako igrati, kaže Modrić.

Giggi Buffon i njegovi suigrači smatraju da je Real Madrid favorit:

- Lijepo je što govore lijepo o nama, to govori da nas poštuju. A poštujemo i mi Juventus, to je odlična momčad sa sjajnim igračima. Bitno je iskustvo, ali i tko bude činio manje pogrešaka. Susreću se dvije velike momčadi. Zidane će nam reći kako pristupiti ovoj utakmici na najbolji način, govori Modrić.

Prema igračima Real Madrid je ipak favorit, a sastav je manje više poznat, jedina dilema je Bale ili Isco:

- Ronaldo je u nevjerojatnoj formi, to je jako važno za nas. Vidjet ćemo što će trener odlučiti. Isco je igračina, ali odluka je na treneru. Bale mi izgleda dobro i igra dobro. Naravno da mu je bila teška sezona zbog ozljede, ali sad se fizički osjeća dobro. Odigrao je dosta utakmica u nizu, zabijao i mislim da je sretan. Svi znamo što možemo očekivati od njega, važno je da je spreman. On je kvalitetan i puno nam može doprinijeti sa svojom agresivnošću, okomitošću. Mislim da smo pokazali da se s oba igrača osjećamo dobro na terenu. Najvažnije je da smo kao momčad zajedno, da zajedno trčimo i borimo se. Hoće li igrati Gareth ili Isco, meni je isto jer jednako mogu pridonijeti momčadi. Odluka je na treneru, zaključio je Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.