Cristiano Ronaldo hat-trickom protiv Bayerna postigao 100 pogodaka u Ligi prvaka

Srijeda, 19. travnja 2017. 07:54 Napisao/la  SC

Samo sam tražio da ne zvižde. Uvijek dajem sve od sebe i kada ne zabijem onda pokušavam pomoći momčadi, objasnio je Ronaldo zašto je pogotke slavio s prstom na ustima


Cristiano Ronaldo zabio je tri gola u pobjedi Real Madrida 4:2 i izborenom polufinalu Lige prvaka nakon produžetaka na Santiago Bernabeu.

Portugalac je postigao točno 100 pogodaka u ligi prvaka:

- Znali smo da moramo biti na najvišoj razini jer Bayern može zabiti iz bilo kojeg djela igre. Bili smo jako dobri, bili smo bolji i zabijali smo golove. Nije lako Bayernu zabiti šest golova u dvije utakmice i mislim da smo zasluženo u polufinalu, rekao je Ronaldo koji je kod proslave golova stavljao prst na usta prema djelu tribina.

- Samo sam tražio da ne zvižde. Uvijek dajem sve od sebe i kada ne zabijem onda pokušavam pomoći momčadi. Sretan sam što sam mogao dati tri gola i što je momčad bila sjajna. Međutim, još nismo osvojili 'duodecimu', iako joj se nadam, kaže Ronaldo.

- Igrali smo protiv vrhunske momčadi. Nije nam bilo lako, ali imali smo i puno sreće. Sretan sam što u momčadi imam Cristiana Ronalda, rekao je trener Real Madrida Zinedine Zidane.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.