HRVATSKA - ISLAND Ivan Santini: Meni je čast biti u ovakvom društvu, odlično smo pokriveni u napadu

Utorak, 06. lipnja 2017. 23:22 Napisao/la  SC

Islanđani su  čvrst, snažan protivnik, ali sve će ovisiti o nama i našoj igri, kaže Kalinić


Ivan Santini u Sv. Martinu na Muri odrađuje svoje prve reprezentativne treninge uoči jedne natjecateljske utakmice, hrvatska reprezentacija 11. lipnja igra protiv Islanda:

- Stvarno je odličan osjećaj, ozračje je super. Dečki su mi puno pomogli u prilagodbi, posebno moj Zadranin Subašić, i nadam se da ćemo tako i nastaviti te u dobrom raspoloženju otići na Island i uspješno se nositi s nadolazećim izazovom. Meni je čast biti u ovakvom društvu. Odlično smo pokriveni u napadu, ne smijemo zaboraviti ni Kramarića, te izbornik ima slatke brige. Sigurno će odabrati napadački tandem koji će opravdati njegovo povjerenje. Iza nas je čudesna sezona, ali ne samo za napadače, već i za sve ostale. Kamo sreće da i sljedeća sezona bude toliko plodonosna. Lipanj je specifičan mjesec, svi su igrači umorni i treba najviše raditi na svježini kako bismo svi mogli zadovoljni otići na zasluženi odmor, kaže Santini.

- Imamo još cijeli tjedan za uigravanje, ja sam spreman, a na izborniku je odluka o tome tko će igrati. Tko dobije priliku, dat će svoj maksimum. Svima nam je u glavi ova zadnja utakmica sezone s reprezentacijom, svi smo koncentrirani i znamo da je treba odraditi na najbolji način, dakle pobijediti. Islanđani su  čvrst, snažan protivnik, ali sve će ovisiti o nama i našoj igri. Favoriti smo, ali moramo se dokazati na terenu i siguran sam da ćemo biti pravi. Idemo na pobjedu, premda danas nije lako ništa prognozirati jer svi znaju igrati nogomet. Fizički su moćniji od nas, ali napravit ćemo analizu i biti na najvišoj razini, rekao je Nikola Kalinić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.