Darijo Srna: Pokazali da ovo nije Mamićeva nego hrvatska reprezentacija i da nema nikakvog bojkota

Subota, 10. listopada 2015. 23:54 Napisao/la  SC

Ne znam u čemu je problem, ako netko misli da mi igramo za nekog drugog, ne mora doći na utakmicu, pravi navijači hoće, rekao je Perišić

Ivan Peršić bio je najbolji igrač u pobjedi(3:0) hrvatske reprezentacije protiv Bugarske. Utakmica je odigrana na visokoj razini, koja je opravdala kvalitetu hrvatskog nogometa. Nažalost, atmosfera oko reprezentacije nije na takvoj razini:

- Da mogu nešto promijeniti, promijenio bih prvi, ali ne mogu. Ne znam u čemu je problem, ako netko misli da mi igramo za nekog drugog, ne mora doći na utakmicu, pravi navijači hoće, rekao je Perišić.

- U Zagrebu smo šest dana i svaki dan je kiša padala, znali smo da će biti teško bez navijača. Skupili smo glave, vidjeli smo rezultate Norveške i Italije. Kad je najteže, bili smo najbolji i pobijedili. Rekli smo da moramo rano zabiti gol, Luka me sjajno proigrao, imali smo još dobrih šansi, mogli smo ranije riješiti utakmicu. Dobro smo igrali po teškom vremenu. Nastojat ćemo pobijediti i očekivati dobre vijesti iz Italije, kazao je Perišić.

Kapetan Darijo Srna potvrdio je da je bio na sastanku s predstavnicima Torcide koji su od njega i igrača tražili da bojkotiraju reprezentaciju.

- Dogovorili smo se da ne izlazimo s tim u javnost, ali da, bio je sastanak. Igrači su upoznati s njim, a mi smo pokazali da ovo nije Mamićeva nego hrvatska reprezentacija i da nema nikakvog bojkota, niti će ga ikad biti, rekao je Srna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.