ZDRAVKO MAMIĆ O NIKU KOVAČU

On živi u Salzburgu, a ne ovdje s nama u boraniji!

Četvrtak, 20. veljače 2014. 18:09 Napisao/la  SC

Uzmimo, recimo, Zvonimira Bobana. Što mi imamo od njegove pameti i ljepote, pita Mamić

Zdravko Mamić prvi put je komentirao Niku Kovača kojega ga hrvatska javnost doživljava kao moralnu vertikalu, posebice od kada na popisu reprezentativaca nema igrača Dinama:

- Moralna vertikala? Sve je to u redu, ali što smo mi koji smo tu? Bi li Niko Kovač došao u Hrvatsku da su ga zvali Bayern, Hertha ili Salzburg? Reprezentacija je dobra, ali bi li zasukao rukave u Osijeku, Zadru ili negdje drugdje? Ili on ili netko drugi? Kovač, uostalom, živi u Salzburgu, a ne ovdje s nama u boraniji, kaže Mamić u SN o Kovaču.

Nije Mamić zaboravio ni drugu moralnu vertikalu hrvatskog nogometa:

- Uzmimo, recimo, Zvonimira Bobana. Što mi imamo od njegove pameti i ljepote? Pri transferu iz Dinama je od 14 milijuna eura dobio 12! Ako jednog dana poželi biti predsjednik Saveza, što je već mogao biti, ili izbornik, moći će graditi i drugu karijeru. Nemam ja ništa protiv toga, ali svi su se oni probijali kroz hrvatski nogomet. Ne volim kad onda sa strane popuju i opaljuju čvrge. A kroz rad u reprezentaciji neki su od njih ostvarili ili će ostvariti višemilijunsku zaradu, s obzirom da im taj posao donosi buduće bogate angažmane, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.