SuperSport HNL dobiva svoj album sa sličicama, prodaja počinje sredinom prosinca

Četvrtak, 30. studenog 2023. 12:28 Napisao/la  SC
Superligaši u albumu
Superligaši u albumu

Hrvatski nogometni savez i Panini potpisali su višegodišnji ugovor kojim

Panini postaje jedina tvrtka službeno ovlaštena za proizvodnju kolekcionarskih proizvoda za SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu.

Tako će Panini u prosincu izdati prvu službenu kolekciju sličica SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Album sa sličicama na 48 stranica obuhvaća sve momčadi SuperSport HNL-a u sezoni 2023./24., s četiri stranice posvećene svakom od deset klubova.

- S izuzetnim zadovoljstvom proširujemo našu suradnju s Paninijem koji postaje naš ekskluzivni, licencirani partner za SuperSport HNL kolekcionarstvo. Imati album sa sličicama posvećen najvišem stupnju natjecanja u Hrvatskoj bila je dugogodišnja želja Saveza, naših klubova i igrača, a posebno navijača, zbog čega nas ovo partnerstvo izuzetno raduje. Dugogodišnja tradicija Paninija kao svjetskog lidera u svom sektoru jamči da će službeni SuperSport HNL album sa sličicama biti vrlo tražen među kolekcionarima i navijačima, istaknuo je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić.

Album i sličice bit će dostupni u prodaji sredinom prosinca na prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Konzuma te drugim maloprodajnim lokacijama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.